Właśnie ja myślałam ze ma tyle samo, bo tak mi się wydawało, ze robiłyśmy betę razem ale ja miałam transfer 12.09 czyli mój jest młodszy o 2 dni, No chyba ze ty miałaś 3dniowcaTeż miałam transfer 10.09 wiec mój kropek ma tyle co Twoj
reklama
Dzisiaj 20 dpt, w 16 dpt 3049, w 13 dpt 1136.Dobrze rosnie, na poczatku szybko, pozniej coraz wolniej. Ja mam bete w gorej granicy normy lub nawet powyzej, ale u mnie wygladalo to tak: w 15dpt 3'500, w 20dpt 14'500. W 26dpt 39'300 i nast dnia serduszko bylo widac. W ktorym jestes dpt?
Dzięki wielkie[emoji5]
annemarie
Fanka BB :)
Etapu swira nie przeskoczymyja musialam sobie dzisiaj siknac zeby uwierzycDziękuję Ci za opinie, bo zaczynam swirowac juz:-)
Kurczę właśnie mi kazali przyjść dopiero po 5 tyg od transferu czyli wychodzi 17.10 nie wiem co z tym począć, bo jak czytam ze moje wspolbetujace maja już serduszko to mnie nogi same nieść chcą na usg a z drugiej strony to jest taki giga stres, ze w sumie może poczekam te 2 tyg... myśle ze może zrobię betę jeszcze raz a Ty jaki plan poza tym, ze masz obawy przed usg?U mnie ciezko powiedziec bo mialam i blastke i 3 dniowy. Licze od transferu plus 14 dni wstecz i wiem gdzie jestem
Mozesz miec racje... dla mnie to nie ma az takiego znaczenia, bo pojde do lekarza i i tak mi wyliczy cos nowego
Bylas juz na usg?
@Voolg tez z 12.09 ale betę robiłyśmy wszystkie razem po raz pierwszy w szczęśliwy piatek 21.09Megi, Ela, Voogl i ja ... wszystkie z 10.09
U Megi juz wiem a reszta kiedy?
Jesli Ela z 12.09 to kto byl jeszcze z nami??
Wiesz, że dzisiaj walczyłam z sobą w aptece żeby testu nie kupić i się znowu trochę móc pojarac tym faktem??[emoji39] dobrze, że nie tylko ja robię takie wstydliwe rzeczy;-)Etapu swira nie przeskoczymyja musialam sobie dzisiaj siknac zeby uwierzyc
adunnnia90
Super świetne wiadomości! [emoji7] [emoji7] [emoji7]Hejka ja właśnie wrocilam z testów papa z usg wszystko dobrze przezorność karkowa 1,86 kość nosowa uwidoczniona wszytsko dobrze nie wiadomo co tam się kryje bo ogólnie było ciężko wszystko pomierzyć bo dzidziuś uparty w mamuśkę i sobie spał smacznie nie chciał się obrócić tak jak by pani doktor chciała musiałam wyjść zjeść batona pospacerować i znowu wejść no i wkoncu dało się zbadać mam się nie martwić nie ma do czego się przyczepić z dzieckiem wszytsko dobrze a wyniki krwi przyjdą poczta za około 14 dni i wtedy przyjdzie całkowity wynik tych testów papa jestem szczęśliwa i spokojniejsza ale trudne było to usg bo mam dwie blizny na brzuchu po 2 operacjach i dużo zrostów w brzuchu po laparoskopi i ciężko było coś zobaczyć ale zobaczyła i jest dobrze aby tak dalej moje maleństwo rosło
miałam blastkęa raczej 2 blastki ale został się jeden ze mną ❤Właśnie ja myślałam ze ma tyle samo, bo tak mi się wydawało, ze robiłyśmy betę razem ale ja miałam transfer 12.09 czyli mój jest młodszy o 2 dni, No chyba ze ty miałaś 3dniowca
annemarie
W piatek jade na Bete, 12 mam Usg i musi byc juz w sumie serduszko.wyszlo tak bo moj gin ma do czwartku urlop i nie chce mi sie szukac nowego i tlumaczyc o co lata. Oprocz tego wole raz ten stres niz na 3 razy.Kurczę właśnie mi kazali przyjść dopiero po 5 tyg od transferu czyli wychodzi 17.10 nie wiem co z tym począć, bo jak czytam ze moje wspolbetujace maja już serduszko to mnie nogi same nieść chcą na usg a z drugiej strony to jest taki giga stres, ze w sumie może poczekam te 2 tyg... myśle ze może zrobię betę jeszcze raz a Ty jaki plan poza tym, ze masz obawy przed usg?
reklama
Never give up
Nic Ci nie umknęło bo nic @motylel24 nie pisałam- 7dpt beta - 146,94Robiłaś betę? czy coś mi umknęło.
Teraz modlę się aby rosła..
Podziel się: