Nie jest tak źle byłam na spacerze u sąsiadki wypiłam kawę tylko czasami sobie myślę... Chciała bym mieć mdłości ciążoweNie wiem co to moze oznaczac, mnie piersi wogole nie bola , zadnych skurczy... mysle ze to nic nie oznacza. Przy tak niskiej becie steruja toba leki a nie ciaza. Siedz na pupie i czekaj do poniedzialkumnie dzisiaj paw opuscil i cholernie sie z tego ciesze. Zajmij czyms glowe, oszalejesz do poniedzialku, a szkoda by bylo
reklama
Przypomnę Ci jak będziesz narzekała ze je maszNie jest tak źle byłam na spacerze u sąsiadki wypiłam kawę tylko czasami sobie myślę... Chciała bym mieć mdłości ciążowe
annemarie
Fanka BB :)
Nie jest tak źle byłam na spacerze u sąsiadki wypiłam kawę tylko czasami sobie myślę... Chciała bym mieć mdłości ciążowe
Wiesz skad sie mdlosci biora??? Od bardzo wysokiego poziomu hcg ktore drazni osrodek w mozgu odpowiedzialny za mdlosci i wymioty. Nie pros bo cie zycie wyslucha. Nic przyjemnego . Ale zycze ci tej przyjazni z kibelkiem dla twojego spokoju
motylek24
Fanka BB :)
Leż to naprawdę pomaga. Ja tak od środy i dziś czysto. Już wczoraj było lepiej. Wiem co czujesz, trzymaj się.A u mnie dziś dziewczynki znowu male krwawienie. Lekkie pobolewanie brzucha i krew koloru wina. Leżę i proszę, żeby się uspokoiło. Ale mam stresa.
USG za tydzień.
Karolina1201
Aktywna w BB
Hej zrobilam dzisiaj test około 15 i wyszedl negatywny ? Dodam ze robilam tez6dpt i tez negatywny byl a dzisiaj jest 9dpt . Test byl czuly na opakowaniu pisalo ze do testowania po in vitro .myslicie ze juz nie ma co sie ludzic ? Ciazy nie ma ?
Lepiej zrób betę. Z tymi testami różnie bywa.Hej zrobilam dzisiaj test około 15 i wyszedl negatywny ? Dodam ze robilam tez6dpt i tez negatywny byl a dzisiaj jest 9dpt . Test byl czuly na opakowaniu pisalo ze do testowania po in vitro .myslicie ze juz nie ma co sie ludzic ? Ciazy nie ma ?
Karolina1201
Aktywna w BB
Ale raczej powinna choc blada kreska wyjsc a tu nie ma nicLepiej zrób betę. Z tymi testami różnie bywa.
reklama
Jaka data ważności i cena?Mam jeszcze opakowanie Prolutexu (7zastrzykow) do sprzedania. Jeśli potrzeba wam to piszcie na priv.
Podziel się: