Justin87
Fanka BB :)
Taaak. [emoji14]Jak Ty to pieknie okreslilas Kochana [emoji4] czyli wychodzi na to, ze wszystkie moje aktualne wqrwy na M to i tak bez sensu? [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaak. [emoji14]Jak Ty to pieknie okreslilas Kochana [emoji4] czyli wychodzi na to, ze wszystkie moje aktualne wqrwy na M to i tak bez sensu? [emoji23]
Dzieki za rade. Wezme mocno do serca i jednak bede szukac sposobu na uzyskanie skierowaniaDziewczyny jak mogę coś doradzić, nawet jak zdecydujecie się na sn, weźcie od swoich ginów skierowanie na cc. Ja miałam bardzo ciężki poród, 3 dni sączyły mi się wody, oksytocyna wywołała mega skurcze a rozwarcie po paru h mimo licznych masaży szyjki bez zmian. Mimo to nie chcieli mi zrobić cc, bo tętno dziecka jeszcze było ok, a invitro i brak postępu porodu nie było dla nich wskazaniem. Wyraźnie mowili że jakbym miała skierowanie to co innego. W końcu wymusiliśmy to na nich (ja, m i opłacona położna) to cc, ale co przeżyłam (bólu i stresu) to moje. Potem się okazało że młody się krzywo wkręcał, stąd ten brak postępu i na 90% by nie ruszyło, a sami wskazanie znaleźliby po 5h dodatkowej męki (przy oxy skurczach co pół minuty miałam ochotę utopić się w wannie), lub jak Jaś zacząłby się tracić. Wasz lekarz swoje, a w szpitalu traficie na taką piz..dę jak ja trafiłam i pozamiatane. Oczywiście życzę Wam wszystkim pięknej ciąży i pięknego porodu, ale jakby jednak nie szło zgodnie z planem lepiej mieć zabezpieczenie
Beta 16dpt 3049Dziękuję za słowa otuchy. W takim razie czekamy na wyniki
A bole mialas od samego poczatku tzn od transferu ?Moj lekarz mowi ze tylko silne skorcze i mocne krwawienia sa powodem do zmartwien, poza tym nie przejmowac sie, bo brzuch boli i bedzie bolec. Teraz mam 7my tydzien i martwie sie jak mnie nic nie boli przez caly dzien
A nie można? Przecież mąka raczej nie powinna zaszkodzić Przecież to nie żaden lekW ciazy [emoji44][emoji44][emoji44]
Tak na surowo i popić duza ilością wodyAle jak? W sensie ze tak na surowo?? [emoji16]
PieknieOby tak dalejBeta 16dpt 3049
14dpt 1156[emoji173]
Pięknie, pięknie, pięknieBeta 16dpt 3049
14dpt 1156[emoji173]
Wolalabym urodzic naturalnie. W ostatecznosci cc.To sie ciesz chyba ze nid chcesz cc