reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No jak juz opisalas to wierze ze pomaga. Kazdy ma jakies swoje domowe sposoby na rozne dolegliwosci. Jednak maki w ciazy bym nie zjadla
Mi się zdaje ,ze to chyba najbezpieczniejszy sposob na taka dolegliwość w takiej firmie ;) co prawda mąka ziemniaczana zapycha i nie jest smaczna ,a czasem nawet prowadzi do odruchu wymiotnego ...

reklama
Moje wyczekiwane usg 3d nie udało się :oo2: Nasz wstydzioszek zasłonil buzke rączkami i nie dała się podejrzeć. Także lekarz zrobił mi normalne badanie, dokładne niczym prenatalne.

Annemarie a ty niunka pochwał się swoją beta? Robiłaś dziś???
Nie , nie robilam , moze za jakis tydzien czy cos:)obiecywalam sobie ze nie bede latac jak z owsikiem w doopie tym razem. ;)Tak jak to w zwyczaju mialam. Starczy ze zbiera mi sie na pawia od 6 do 18 godz, to znaczy ze rosnie:Dspie w pracy, w aucie , w domu... makabra

Nie , nie robilam , moze za jakis tydzien czy cos:)obiecywalam sobie ze nie bede latac jak z owsikiem w doopie tym razem. ;)Tak jak to w zwyczaju mialam. Starczy ze zbiera mi sie na pawia od 6 do 18 godz, to znaczy ze rosnie:Dspie w pracy, w aucie , w domu... makabra
Nie napisałaś co sądzisz o mojej becie. Ty mnie nigdy nie szczedzilas tylko pisałaś realia...

Nie bój się napewno u ciebie będzie dobrze. Ja teraz też miałam 3 takie meeeega skurcze kończące się takim mega bulgotaniem aż po lada poszłam do ubikacji i taka trochę biegunka masakra ale strasznie bolało. Wzięłam no spe i magnez ale teraz to się już chyba nie łudze, ja pierdziele znowu to samo
Ja miałam takie okropne skurcze! W środku nocy mnie obudziły i tez musiałam lecieć do toalety. Szkoda ze nie pamietam który to był dpt bo jak później o tym myślałam to ze to właśnie implantacja mogła być. Po prostu byłam pewna ze takie bóle nic dobrego nie wróżą i spisalam ten transfer na straty. A tu jednak niespodzianka! Także takie bóle i biegunki wcale nie musza oznaczać nic złego! ;)

Ja miałam takie okropne skurcze! W środku nocy mnie obudziły i tez musiałam lecieć do toalety. Szkoda ze nie pamietam który to był dpt bo jak później o tym myślałam to ze to właśnie implantacja mogła być. Po prostu byłam pewna ze takie bóle nic dobrego nie wróżą i spisalam ten transfer na straty. A tu jednak niespodzianka! Także takie bóle i biegunki wcale nie musza oznaczać nic złego! ;)
Kochana jesteś ze starasz się mnie pocieszyć, tylko że ja już mam jakieś przeczucie że w pn spadnie beta tak samo się czuje jak ostatnio ale mimo wszystko bardzo Ci dziekuje

Właśnie chciałam powiedzieć ze podziwiam dziewczyny pracujące!!❤️ Naprawde szacun! Ja poprostu niemal zasypiam na stojąco w ciągu dnia! Do tego mdłości od rana do wieczora a w między czasie żeby nie było za nudno to jeszcze dochodzą bóle głowy. Ledwo ogarniam chatę i dwa koty. A gdzie tu jeszcze praca....

reklama
Do góry