reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No jak juz opisalas to wierze ze pomaga. Kazdy ma jakies swoje domowe sposoby na rozne dolegliwosci. Jednak maki w ciazy bym nie zjadla
Mi się zdaje ,ze to chyba najbezpieczniejszy sposob na taka dolegliwość w takiej firmie ;) co prawda mąka ziemniaczana zapycha i nie jest smaczna ,a czasem nawet prowadzi do odruchu wymiotnego ...

reklama
Moje wyczekiwane usg 3d nie udało się :oo2: Nasz wstydzioszek zasłonil buzke rączkami i nie dała się podejrzeć. Także lekarz zrobił mi normalne badanie, dokładne niczym prenatalne.

Annemarie a ty niunka pochwał się swoją beta? Robiłaś dziś???
Nie , nie robilam , moze za jakis tydzien czy cos:)obiecywalam sobie ze nie bede latac jak z owsikiem w doopie tym razem. ;)Tak jak to w zwyczaju mialam. Starczy ze zbiera mi sie na pawia od 6 do 18 godz, to znaczy ze rosnie:Dspie w pracy, w aucie , w domu... makabra

Nie , nie robilam , moze za jakis tydzien czy cos:)obiecywalam sobie ze nie bede latac jak z owsikiem w doopie tym razem. ;)Tak jak to w zwyczaju mialam. Starczy ze zbiera mi sie na pawia od 6 do 18 godz, to znaczy ze rosnie:Dspie w pracy, w aucie , w domu... makabra
Nie napisałaś co sądzisz o mojej becie. Ty mnie nigdy nie szczedzilas tylko pisałaś realia...

Nie bój się napewno u ciebie będzie dobrze. Ja teraz też miałam 3 takie meeeega skurcze kończące się takim mega bulgotaniem aż po lada poszłam do ubikacji i taka trochę biegunka masakra ale strasznie bolało. Wzięłam no spe i magnez ale teraz to się już chyba nie łudze, ja pierdziele znowu to samo
Ja miałam takie okropne skurcze! W środku nocy mnie obudziły i tez musiałam lecieć do toalety. Szkoda ze nie pamietam który to był dpt bo jak później o tym myślałam to ze to właśnie implantacja mogła być. Po prostu byłam pewna ze takie bóle nic dobrego nie wróżą i spisalam ten transfer na straty. A tu jednak niespodzianka! Także takie bóle i biegunki wcale nie musza oznaczać nic złego! ;)

Ja miałam takie okropne skurcze! W środku nocy mnie obudziły i tez musiałam lecieć do toalety. Szkoda ze nie pamietam który to był dpt bo jak później o tym myślałam to ze to właśnie implantacja mogła być. Po prostu byłam pewna ze takie bóle nic dobrego nie wróżą i spisalam ten transfer na straty. A tu jednak niespodzianka! Także takie bóle i biegunki wcale nie musza oznaczać nic złego! ;)
Kochana jesteś ze starasz się mnie pocieszyć, tylko że ja już mam jakieś przeczucie że w pn spadnie beta tak samo się czuje jak ostatnio ale mimo wszystko bardzo Ci dziekuje

Właśnie chciałam powiedzieć ze podziwiam dziewczyny pracujące!!❤️ Naprawde szacun! Ja poprostu niemal zasypiam na stojąco w ciągu dnia! Do tego mdłości od rana do wieczora a w między czasie żeby nie było za nudno to jeszcze dochodzą bóle głowy. Ledwo ogarniam chatę i dwa koty. A gdzie tu jeszcze praca....

reklama
Do góry