Cudownie :-)17 dpt beta 5497❤❤❤❤w 9 dpt 183.5 w 7 dpt 69.6
reklama
No nareszcie bo już miałam napisać za Ciebie!14 dpt beta 1136,
12 dpt 370 [emoji4]
@annemarie czekamy na Twój super wynik i trzymamy kciuki żeby była petarda!
Moje gratulacje <314 dpt beta 1136,
12 dpt 370 [emoji4]
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Nie wytrzymałam i oddałam krew, wyniki wieczorem
Wiesz kochana, że ja się nadal boję cieszyć ale postanowiłam się pochwalić bo nie mogłam wytrzymac[emoji4]No nareszcie bo już miałam napisać za Ciebie! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@annemarie czekamy na Twój super wynik i trzymamy kciuki żeby była petarda! [emoji110][emoji110][emoji110]
Wiesz kochana, że ja się nadal boję cieszyć ale postanowiłam się pochwalić bo nie mogłam wytrzymac[emoji4]No nareszcie bo już miałam napisać za Ciebie! [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
@annemarie czekamy na Twój super wynik i trzymamy kciuki żeby była petarda! [emoji110][emoji110][emoji110]
Monika 2311
Zaangażowana w BB
Dzisiaj jest 23 dpt bylam na usg li lekarz powiedział że jest zamaly zarodek jak na ten tyszien ciazy mam jeszcze przyjść w poniedziałek ale raczej nic dobrego z tego nie będzie jestem załamana
Czyli dziś znów mamy dzień betowania dzien świetnych wyników! Wiec Twój tez na bank taki będzie!!!Nie wytrzymałam i oddałam krew, wyniki wieczorem
Agonia777
Jak to działa na skurcze macicy, a przede wszystkim o działanie na NK i KIRy bo nie dostałam sterydu, a nie chcę już wujkowi doooopy zawracać. Jak wszystko załatwisz napisz. Kciuki za piękna betęzrobie jak sie ogarne z Beta hcg, czekam az mi labo otworzatylko w jakim sensie? Chodzi ci o skurcze macicy , czy dzialanie przeciwko NK i beakujacym KIRom?
reklama
dżoasia
Monika, jesli na tym etapie w ogole jest zarodek to jest dobrze. Mysle ze na razie niepotrzebnie cie nastraszyl. A mierzyl? Jaka wielkosc?Dzisiaj jest 23 dpt bylam na usg li lekarz powiedział że jest zamaly zarodek jak na ten tyszien ciazy mam jeszcze przyjść w poniedziałek ale raczej nic dobrego z tego nie będzie jestem załamana
Podziel się: