reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja beta dziś 2848,8 ❤️❤️❤️ To jest 15 dpt. Miałam kolejno w 9dpt 138,8 w 11 dpt 444,1 i teraz w 15 dot 2848,8. Co ona tak rośnie jak szalona?:) miałam podany tylko jeden zarodek...
Super moze zarodek sie podzielił i będziesz mama bliźniaków ☺☺☺
To już pewnie będzie widać pecherzyk ciążowy ☺☺☺

reklama
Mam dostinex, 0,5 na dobę, do tego Unidox co 12 godz, Clexane, Prolutex, Luteinę ,
Dopytaj o ten prolutex i luteine ale jak nie bedzie transferu to nie ma sensu tego brac. A juz na pewno nie prolutex, toz to majatek.kosztuje, sama luteina by wystarczyla. Ja w ogole nie biore progesteronu. Wczoraj wieczor wrzucalam pewna info o clexane, wroc kilka stron wstecz i zobacz czasem czy nie masz tej trefnej serii w domu. Ile mialas jajek pobranych?

Super moze zarodek sie podzielił i będziesz mama bliźniaków ☺☺☺
To już pewnie będzie widać pecherzyk ciążowy ☺☺☺
Wlasnie tak straszne mojego M i ma bardzo ciekawa minę ;)
Mój gin mnie zaprosił dopiero za 3 tyg na usg :/ może pojde do kogoś spoza kliniki podglądać?:)

Cześć Dziewczyny,
@gosia321 pozdrów Oliwkę od ciotek forumowych. :D Może nam pomacha nawet? ;) Pięknych widoków. ❤️

Dzisiaj w nocy poczułam 3 kopniaczki któregoś z moich niuniusiów. Rybeczki Moje Kochane, życzę Wam, żebyście jak najszybciej mogły też to poczuć. :*

Miłego dnia. :*
Cudnie napewno wspaniałe uczucie ...<3 może my też kiedyś tego doczekamy a teraz niech twoj brzusiu rosnie zdrwo no i niech tych kopniaczkow bedzie mnustwo pozdrawiam

Dopytaj o ten prolutex i luteine ale jak nie bedzie transferu to nie ma sensu tego brac. A juz na pewno nie prolutex, toz to majatek.kosztuje, sama luteina by wystarczyla. Ja w ogole nie biore progesteronu. Wczoraj wieczor wrzucalam pewna info o clexane, wroc kilka stron wstecz i zobacz czasem czy nie masz tej trefnej serii w domu. Ile mialas jajek pobranych?
Tak naprawdę to zaufałam swojemu lekarzowi na tyle ze nawet nie sprawdzałam co na co i ile...Grzecznie kupiłam i przyjmuje. Co do jajek lekarz nie powiedział mi ile tylko usłyszałam, ze bardzo dużo...No i teraz 6 mega mocnych zapłodnionych. Trochę mnie tomzdziwilo ze nie dostałam takiej informacji bo zawsze mówią, ale po punkcji chciałam tylko iść do domu i spać. Jutro będę u niego to dopytam.

reklama
Do góry