reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia to dziś olejcie temat narodzin nowego członka rodziny, a zajmijcie się sobą, tylko sobą [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256]
Od wczoraj dzień z przygodami - jadę z guzem na czole i masa siniakow, do tego gigant korek w którym staliśmy 35min bezczynnie, na punkcje na bank się spóźnimy.
To wszystko na szczęście. [emoji8] powodzenia Kochana. [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Cześć Dziewczyny,
@Gosia892 pięknych i wzruszających widoków Kochana. Niech maluszek zdrowo rośnie. E-ciotki jak zawsze czekają fotki i wieści. ❤️
@sunrisea powodzenia na wizycie, daj później znać, czego się dowiedziałaś. :*
@Never give up mocne kciuki za wielki kosz złotych jajek!!! ✊✊✊ Powodzenia! :*

Miłego dnia. :)

Skontrolujcie kalendarz, jak kogoś trzeba wpisać, coś zmienić, to piszcie. :*

Dziewczyny kciuki za wszystkie bardzo mocno zaciśnięte ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

Anetko to jak tyle atrakcji po drodze to i nagrodą będzie kosz jajec❤️❤️❤️❤️
@annemarie daj znać jak tam beta✊✊✊✊

U mnie ostatecznie transfer nieudany. Teraz czekam na telefon z kliniki i ciekawe co lekarz powie.

@Justin87 jeśli możesz wpisz mnie na 3.10 histeroskopię.

Cholera wie. Byłam w labie dać mocz do analizy i przy okazji wszystkie inne badania zrobiłam. Jak nie będzie białka, to będę spokojniejsza ale dzisiaj znowu po nocy opuchlizna mi nie zeszła z nóg, więc mnie to martwi, zwłaszcza, że to tak nagle się stało i nie chce odpuścić.
Justynka, wazne ze masz madrego lekarza, ktory nie zbagatelizowal sprawy, tylko od razu kazal porobic wszystkie badania. Czekamy na wyniki, a Ty sobie kontroluj Kochana cisnienie w domu, jesli masz taka mozliwosc. I w razie podwyzszonego kontaktuj sie z dr. Wciaz uwazam, ze jednak teraz juz nie sa lata 80te XX wieku, medycyna potrafi sobie radzic z roznymi sytuacjami. W razie czego dostaniesz bezpieczne w ciazy leki, na ewent stan zapalny, odwadniajace itd. Nie przemeczaj sie, pij wode, nozki w gore, wszystko zgodnie z zaleceniami dr. I daj znac jak bedziesz cos wiedziec. Sciskam mocno [emoji173][emoji173]

Dziewuszki, taki czas nastal, ze czesto mnie nie ma na forum, a potem nadrabiam Was i odpisuje o dziwnych porach, dostosowanych do rownie dziwnych godzin mojego snu.
Ale serduchem caly czas jestem tutaj, z kazda starajaca sie, zeby szczesliwie udalo sie pokonywac kolejne etapy do cudownego stanu zaciazenia[emoji173], a kazda juz zaciazona, zeby udalo nam sie donosic te nasze upragnione ciaze do szczesliwego finalu i urodzic w terminie zdrowe dzieciaczki [emoji173]
Milego dnia moje Kochane [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry