reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Kurcia to dziś olejcie temat narodzin nowego członka rodziny, a zajmijcie się sobą, tylko sobą [emoji173][emoji173][emoji173][emoji256][emoji256]
Od wczoraj dzień z przygodami - jadę z guzem na czole i masa siniakow, do tego gigant korek w którym staliśmy 35min bezczynnie, na punkcje na bank się spóźnimy.
To wszystko na szczęście. [emoji8] powodzenia Kochana. [emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Cześć Dziewczyny,
@Gosia892 pięknych i wzruszających widoków Kochana. Niech maluszek zdrowo rośnie. E-ciotki jak zawsze czekają fotki i wieści. ❤️
@sunrisea powodzenia na wizycie, daj później znać, czego się dowiedziałaś. :*
@Never give up mocne kciuki za wielki kosz złotych jajek!!! ✊✊✊ Powodzenia! :*

Miłego dnia. :)

Skontrolujcie kalendarz, jak kogoś trzeba wpisać, coś zmienić, to piszcie. :*

Dziewczyny kciuki za wszystkie bardzo mocno zaciśnięte ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊ ✊

Anetko to jak tyle atrakcji po drodze to i nagrodą będzie kosz jajec❤️❤️❤️❤️
@annemarie daj znać jak tam beta✊✊✊✊

U mnie ostatecznie transfer nieudany. Teraz czekam na telefon z kliniki i ciekawe co lekarz powie.

@Justin87 jeśli możesz wpisz mnie na 3.10 histeroskopię.

Cholera wie. Byłam w labie dać mocz do analizy i przy okazji wszystkie inne badania zrobiłam. Jak nie będzie białka, to będę spokojniejsza ale dzisiaj znowu po nocy opuchlizna mi nie zeszła z nóg, więc mnie to martwi, zwłaszcza, że to tak nagle się stało i nie chce odpuścić.
Justynka, wazne ze masz madrego lekarza, ktory nie zbagatelizowal sprawy, tylko od razu kazal porobic wszystkie badania. Czekamy na wyniki, a Ty sobie kontroluj Kochana cisnienie w domu, jesli masz taka mozliwosc. I w razie podwyzszonego kontaktuj sie z dr. Wciaz uwazam, ze jednak teraz juz nie sa lata 80te XX wieku, medycyna potrafi sobie radzic z roznymi sytuacjami. W razie czego dostaniesz bezpieczne w ciazy leki, na ewent stan zapalny, odwadniajace itd. Nie przemeczaj sie, pij wode, nozki w gore, wszystko zgodnie z zaleceniami dr. I daj znac jak bedziesz cos wiedziec. Sciskam mocno [emoji173][emoji173]

Dziewuszki, taki czas nastal, ze czesto mnie nie ma na forum, a potem nadrabiam Was i odpisuje o dziwnych porach, dostosowanych do rownie dziwnych godzin mojego snu.
Ale serduchem caly czas jestem tutaj, z kazda starajaca sie, zeby szczesliwie udalo sie pokonywac kolejne etapy do cudownego stanu zaciazenia[emoji173], a kazda juz zaciazona, zeby udalo nam sie donosic te nasze upragnione ciaze do szczesliwego finalu i urodzic w terminie zdrowe dzieciaczki [emoji173]
Milego dnia moje Kochane [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry