Never give up
Fanka BB :)
A kiedy ruszasz po kapcie?@Never give up - kochana u Nas luzikkk totalny chwilowo - na miesiąc dla złapania równowagi psychicznej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kiedy ruszasz po kapcie?@Never give up - kochana u Nas luzikkk totalny chwilowo - na miesiąc dla złapania równowagi psychicznej.
Nie Asiu, ja już nie mam. Jadę w czwartek na punkcje ...Obgryzam paznokcie z niecierpliowścią!
A to wihajster to wiem co to
Mały Jonny witamy po brugiej stronie brzucholka mamusiowego Rośnij na uciechę tatusiowi i mamusi
Jak masz się uspokoić to jasne, że idź :*
Wiara wiarą, ale spokojne sumienie trzeba mieć.
@Never give up ty już nie masz monitu, c'nie?
@Agniecha1508 no to miesiąc chilloutu a potem bieremy mietły i fruniemy
Też tak zawsze mówiłam ale te pierwsze tygodnie fajnie byłoby mieć możliwość sobie się położyć kiedy organizm się domaga albo przespac po południu a tak meeting za meetingiem,pełno wyjazdów i mecz się człowieku jak Ci się na wymioty zbiera cały czas...A ja jeżeli będzie taka konieczność jak bym była w ciąży to oczywiście też bym poszła na zwolnienie, ale chciałabym oczywiście jak wreszcie znajdę w ciążę chodzić normalnie do pracy. Jakoś sobie nie mogę wyobrazić siedzenia w domu.
Boże co za głupi kraj z tej Belgii
Właśnie poszłam zrobić te ANA i wyobraźcie sobie ze oni nie moga zrobić tego bez skierowania hmmm lekarza
Wiec ja im mowie,ze chce zrobić badanie prywatnie i kutwa tez nie kazali ,aby Pasnik przesłał skierowanie do nich i oni mu odeślą wynnik tragedia,albo iść tutaj do lekarza ogólnego on wypisze tylko ,ze rezultat pojdzie do tego drugiego hmmm wiec tak wizyta aby dostać skierowanie to koszt 30e plus badanie krwi nie wiem ile to wyjdzie plus potem iść po rezultat hmmm
Czy myślicie ze Pasnik wysłałby coś takiego bo w przeciwnym razie musze bojac się w lewo i prawo
Wyszło, wyszło.... dr P namawia mnie ma świeży transfer ale ja już miałam 4 transfery blastek i jeden raz się udało na chwilkę z dwoma zarodkami - była cb
Zobaczymy co pobiora i ile uda się zaplodnic... jak będzie 6 to może mnie namówi
Zobaczymy
Tak naprawdę nie wiem od czego to, bo w momencie kiedy mi się nasililo to nie brałam żadnych takich leków. A teraz też nagle wszystko minęło..Myślicie, że to od progesteronu? Albo innego leku? Ja biore tylko progesteron i encorton a biegunki mam codziennie rano...
Dziewczyny a tak w ogóle czy któras bierze ta mała dawkę aspiryny codziennie?
Ale Wam zazdroszczę tej możliwości pójścia na zwolnienie. Odpoczywajcie dziewczyny ile się da!
Ja się tam leczylam i nie narzekam. Mimo, że moja pani doktor nie była zbyt rozmowna to miała szczęśliwa reke i udało nam się 1 in vitro.Dziewczyny kochane,
Chcialam się dowiedzieć coś o Gamecie w Rzgowie, jakie są wasze opinie na temat tej kliniki? Czy jesteście zadowolone?
Nas również czeka in vitro... Wstępnie wybraliśmy dr. P. Radwana.
Ja dostałam zwolnienie do bety. A że się udało to od razu kolejne. I tak już 5,5 miesiąca.Czesc Dziewczyny, jak dlugo mialyscie L4 po udanym transferze? Czy znacie przypadki gdzie dziewczyny juz wogole nie wrocily? Mam prace gdzie w tym przez nastepne 2-3 mies pracuje sie b ciezko, po 12-13h przy komuterze, gdzie nie ma czasu na siku i lunch, no i stress... Wolalabym teraz tam nie wracac narazie.
@Agonia777 - AZ - prawie wszystkie , koszty od 3000 tys (plus badania) do 8000 tys - czas oczekiwania różny.