Dziewczyny, kiedy/jak schodzilyscie z estrofemu. Ja aktualnie biore 3 x 1 i troche mnie zaniepokoila konsultacja z klinika, bo w zeszlym tygodniu jak podeslalam im zdjecie usg i pytalam co dalej z lekami to dr powiedzial, ze wszystkie dalej tak samo. Pozniej zapytalam koordynatorki czy moze zapytac lekarza jak bedziemy schodzic z lekow zebym sobie mogla zamowic konkretna ilosc, bo nie chce za malo zeby tego ciagle z Polski nie wysylac, a za duzo tez przy lutinusie za 170zl nie chce zeby mi 10 opakowan tego zostalo. Miala sie zapytac w moim imieniu, a dziesiejszy mail brzmi estrofem zreduklowac do 2 tabletek (jeszcze pare dni temu mowil zeby brac jak dotychczas po 3) przez 2 tygodnie i dac znac jak sie czuje i jak wynik usg i bedziemy sie zastanawiac nad dalszym postepowaniem. Lutinus i duphaston brac bez zmian. Mam napisac ile potrzebuje to mi wystawia recepty...no kurr!!! O to mi wlasnie chodzilo, zeby oni mi napisali na jak dlugo jeszcze potrzebuje zebym mogla sobie to jakos zaplanowac. No nic bede kupowac na wyczucie. Myslicie, ze zejscie do tych 2 tabletek estrofemu bedize ok ? Jutro 10 tydzien sie zaczyna.