reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czesc Dziewczyny, jak dlugo mialyscie L4 po udanym transferze? Czy znacie przypadki gdzie dziewczyny juz wogole nie wrocily? Mam prace gdzie w tym przez nastepne 2-3 mies pracuje sie b ciezko, po 12-13h przy komuterze, gdzie nie ma czasu na siku i lunch, no i stress... Wolalabym teraz tam nie wracac narazie.
jest stres.. brak regularnych posiłków , dużo za dużo godzin. Jeśli transfer się udał/uda bierz l4

reklama
Dziewczyny kochane,
Chcialam się dowiedzieć coś o Gamecie w Rzgowie, jakie są wasze opinie na temat tej kliniki? Czy jesteście zadowolone?
Nas również czeka in vitro... Wstępnie wybraliśmy dr. P. Radwana.
Hej witaj, ja nie od doktora Radwana ale w Gamecie leczylam sie u dr I. Połacia. Jestem bardzo zadowolona z podejścia. I tak jak @Sol pisała świetne laboratorium. Ja dzieki gamecie Rzgów mam 9 miesięczne bliźniaki [emoji173] [emoji173] jak masz pytania, pytaj [emoji6]
Dodam ze do kliniki dojezdzalismy 286 km ale warto było [emoji173]

Czesc Dziewczyny, jak dlugo mialyscie L4 po udanym transferze? Czy znacie przypadki gdzie dziewczyny juz wogole nie wrocily? Mam prace gdzie w tym przez nastepne 2-3 mies pracuje sie b ciezko, po 12-13h przy komuterze, gdzie nie ma czasu na siku i lunch, no i stress... Wolalabym teraz tam nie wracac narazie.
Ja po pozytywnej becie poszlam od razu na l4

Ostatnia edycja:
Hej witaj, ja nie od doktora Radwana ale w Gamecie leczylam sie u dr I. Połacia. Jestem bardzo zadowolona z podejścia. I tak jak @Sol pisała świetne laboratorium. Ja dzieki gamecie Rzgów mam 9 miesięczne bliźniaki [emoji173] [emoji173] jak masz pytania, pytaj [emoji6]
Dodam ze do kliniki dojezdzalismy 286 km ale warto było [emoji173]
Piękne 2 cuda to prawda [emoji176][emoji176]

A u jakiego lekarza jesteś?
Jestem u dr Hajdusianka. Nie wiem tylko kiedy się do niego umówić bo na chwilę obecną czekam do czwartku na ostatnią weryfikację. Muszę znaleźć przyczynę dla której zarodki się nie zagnieździły bo nie mogę tracić ich w nieskończoność. Został mi jeden i zanim się po niego zjawię muszę wiedzieć że tym razem coś się ruszy. Immunologia sprawdzona. Moje komórki ze względu na endonetriozę nie nadawały się bo były złej jakości. Teraz miałam trzy zarodki z kd dwa bardzo dobre i jeden słaby. Mimo podania dobrego i słabego nadal nic. Lekarz twierdz że nasienie męża ok oprócz fragmentacji dna na poziomie 20% i nie powinno to mieć wpływu. Zostaje jeszcze moja nieszczęsna macica i histeroskopia, której teraz nieodpuszczę ale zrobię w innym szpitalu nie w klinice. No chyba że i nasienie jest złe tylko nikt nic nie mówi dlatego komórki wtedy dalej się nie rozwijają a wtedy mogę próbować adopcję zarodków. Tylko nie wiem jaki to koszt i które kliniki się tym zajmują.

Dziewczyny, kiedy/jak schodzilyscie z estrofemu. Ja aktualnie biore 3 x 1 i troche mnie zaniepokoila konsultacja z klinika, bo w zeszlym tygodniu jak podeslalam im zdjecie usg i pytalam co dalej z lekami to dr powiedzial, ze wszystkie dalej tak samo. Pozniej zapytalam koordynatorki czy moze zapytac lekarza jak bedziemy schodzic z lekow zebym sobie mogla zamowic konkretna ilosc, bo nie chce za malo zeby tego ciagle z Polski nie wysylac, a za duzo tez przy lutinusie za 170zl nie chce zeby mi 10 opakowan tego zostalo. Miala sie zapytac w moim imieniu, a dziesiejszy mail brzmi estrofem zreduklowac do 2 tabletek (jeszcze pare dni temu mowil zeby brac jak dotychczas po 3) przez 2 tygodnie i dac znac jak sie czuje i jak wynik usg i bedziemy sie zastanawiac nad dalszym postepowaniem. Lutinus i duphaston brac bez zmian. Mam napisac ile potrzebuje to mi wystawia recepty...no kurr!!! O to mi wlasnie chodzilo, zeby oni mi napisali na jak dlugo jeszcze potrzebuje zebym mogla sobie to jakos zaplanowac. No nic bede kupowac na wyczucie. Myslicie, ze zejscie do tych 2 tabletek estrofemu bedize ok ? Jutro 10 tydzien sie zaczyna.
spokojnie redukuj powoli jesteś już daleko i tworzy się łożysko wiec ono przejmuje funkcje i bądź spokojna :)

Cześć Dziewczynki. W niedzielę wieczorem pojawił się Janek❤...miłość mojego życia. Kawał chłopa: 60cm, 4100g. Łatwo nie było i skończyło się cc, ale to nieważne. Tatuś oszalał ze szczęścia, mamusia w siódmym niebie. 6 lat starań - było warto. Nie poddawajcie się:biggrin2:. Za wszystkie trzymam mocne kciuki✊✊.
Gratuluje ❤️❤️❤️

reklama
Do góry