reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
SZczescie , kochana ...
jak samopoczucie ?❤️❤️❤️❤️❤️
Oj kochana powiem ci ze ciężko ...wyglądam jak zombi
Oczy mam jak u chińczyka podpuchnięte ,a w przełyku ciagle dusi taki żal i bol
Mój tez jest podłamany ,ale pociesza mnie ciagle
Dziś mam jechac na roczek koleżanki córeczki której się udało i raczej nie pojade bo boje się ze żal weźmie góra i mogę popłakać się ,a nie chce nikomu psuć imprezy
Nie dam rady słuchać o dzieciach itd wiec se odpuszczę choć chciałabym być z nia w tym dniu ,ale serce mi chyba pęknie
Napisałam na Pasnika jedynie co napisał ,ze jest mu przykro i żadnego rozwiązania wiec czekam
Nie odstawiłam leków bo może jednak coś się rozkręci jeszcze do poniedziałku .... jest dziewczyna na grupie której tez się udało z bardzo niskiej bety
Mam mały cień tym bardziej ,ze nie mam jeszcze miesiaczki ,ale dziwne skorcze raczej macicy
Myslisz ze biorąc utrogeston opóźniam okres? Potem ci odpisze na twoja poprzednia wiadomość może wymyślimy coś razem
Zastanawiam się tez nad zmiana kliniki choć mój mówi ,ze lepiej nie
Zycie dało mi w kość
Ja tak dużo nie potrzebuje od życia wole nie miec nic ...zyc ubogo ale z myślą Taka ze mam dla kogo zyc
Ta mała kruszynka sprawiłaby mi tyle radości.... nie tylko mi ale są osoby które tez czekają na to cudna wiadomosc

Dziewczyny u mnie w klinice po transferze robi się co parę dni progesteron, estradiol i betę. Mialam transfer w czwartek i pierwsza weryfikacja we wtorek. Tylko po co beta jak ja brałam pregnyl tydzień temu w sobotę. Przecież mogą zostać jeszcze pozostałości. Tylko będę sie denerwować, bo z transferu to jeszcze raczej za wcześnie aby coś wyszło. Co o tym sądzicie
Ja mam weryfikację w 3,6,9 dpt i też beta estradiol i progesteron. W 3 dniu chodzi im jaki jest poziom progesteronu i estradiolu by w razie czego zmienić dawki. Na betę nie patrzą dopiero 6 dnia beta wchodzi w grę.

@Olk@24 ja mam estradiol też dopochwowo i jak miałam @ to najpierw do łazienki siusiu a potem wkładałam i było dobrze. Chociaż ja mam delikatne i nie zauważyłam by wypływało.

@dżoasia kciuki zaciśnięte za jajca✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊

Miłej soboty dziewczynki!!!!

Oj kochana powiem ci ze ciężko ...wyglądam jak zombi
Oczy mam jak u chińczyka podpuchnięte ,a w przełyku ciagle dusi taki żal i bol
Mój tez jest podłamany ,ale pociesza mnie ciagle
Dziś mam jechac na roczek koleżanki córeczki której się udało i raczej nie pojade bo boje się ze żal weźmie góra i mogę popłakać się ,a nie chce nikomu psuć imprezy
Nie dam rady słuchać o dzieciach itd wiec se odpuszczę choć chciałabym być z nia w tym dniu ,ale serce mi chyba pęknie
Napisałam na Pasnika jedynie co napisał ,ze jest mu przykro i żadnego rozwiązania wiec czekam
Nie odstawiłam leków bo może jednak coś się rozkręci jeszcze do poniedziałku .... jest dziewczyna na grupie której tez się udało z bardzo niskiej bety
Mam mały cień tym bardziej ,ze nie mam jeszcze miesiaczki ,ale dziwne skorcze raczej macicy
Myslisz ze biorąc utrogeston opóźniam okres? Potem ci odpisze na twoja poprzednia wiadomość może wymyślimy coś razem
Zastanawiam się tez nad zmiana kliniki choć mój mówi ,ze lepiej nie
Zycie dało mi w kość
Ja tak dużo nie potrzebuje od życia wole nie miec nic ...zyc ubogo ale z myślą Taka ze mam dla kogo zyc
Ta mała kruszynka sprawiłaby mi tyle radości.... nie tylko mi ale są osoby które tez czekają na to cudna wiadomosc
Ojej:(
to faktycznie super czasowo sie to zlozylo:(jakby ci bylo jeszcze malo... zostan w domku... nikt tu niczemu nie winien... ale po co sie katowac?
Klinike bym na pewno zmieniala, odebrala moze wczesniej mrozaczka z gotowym planem : co dalej?
Progesteron moze opoznic okres, ale nie musi... kazdy chyba inaczej na to reaguje.
I ta kruszynka tez rozjasni wam zycie... medycyna idzie w takim tepie do przodu ze na Ciebie bata tez znajda❤️

Ojej:(
to faktycznie super czasowo sie to zlozylo:(jakby ci bylo jeszcze malo... zostan w domku... nikt tu niczemu nie winien... ale po co sie katowac?
Klinike bym na pewno zmieniala, odebrala moze wczesniej mrozaczka z gotowym planem : co dalej?
Progesteron moze opoznic okres, ale nie musi... kazdy chyba inaczej na to reaguje.
I ta kruszynka tez rozjasni wam zycie... medycyna idzie w takim tepie do przodu ze na Ciebie bata tez znajda❤️
Wszystko tez związane jest z moja praca bo ciagke wyjeżdżam ...
musze tak kombinować z praca ,a klinika...
Teraz mam wyjazd do Włoch i już sama nie wiem co robic ? Jechac ,walczyć od 3 lat wszystkiego odmawiam ... nikt nie wie z moich znajomych o naszych staraniach
W pracy ciagle ściemniam .... nie mam już sił...
jeszcze mąż przeciwny zmianie kliniki
Mam takie odczucie ze znajoma zła ,ze nie zawitam dziś ,ale czasem mysle ze ona ma to gdzies choć wie ze mam problem bo jest na bierząco bo jechała na tym samym wózku . Czasem jak się rozmawia z nia to tez już odnosi się takie wrażenie ,ze ja już mam to wiesz...
Albo ja jestem za mocno czepialska i ten temat już mnie drażni

reklama
Tia... prawie spadlam z wrazenia bo nadal gucio. Jakies 3 mini miernoty 7-9mm, a estradiol 150. Szal pyty. Gonal mi zwiekszyla na 225, do tego menopur 150, ciekawe ile tera bedzie pustych;)
Masz taka dawkę co ja brałam jak to ja mowie jak dla konia ... mi przy tej dawcę urosło do 16 i zawsze pobierano do 12-15 jajcow
Asik trzymam kciukasy

Do góry