reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tia... prawie spadlam z wrazenia bo nadal gucio. Jakies 3 mini miernoty 7-9mm, a estradiol 150. Szal pyty. Gonal mi zwiekszyla na 225, do tego menopur 150, ciekawe ile tera bedzie pustych;)
Ja tez trzymam kciuki mocno zeby jajca zaczely rosnac!
Powtorzylam dzis bete 9dpt blastkow...dalej nie drgnela. No juz nie ma sie co ludzic. Odstawiam leki ehhhh

@dzoasia, a na jakim etapie Ty jestes? Ktory to dzien stymulacji? Ja sie stymulowalam w 2015 i tylko raz to za duzo nie pamietam, ale co bys oczekiwala na tym etapie?

Tia... prawie spadlam z wrazenia bo nadal gucio. Jakies 3 mini miernoty 7-9mm, a estradiol 150. Szal pyty. Gonal mi zwiekszyla na 225, do tego menopur 150, ciekawe ile tera bedzie pustych;)
Ja sie nie znam, ale mi moj profesor mowil, ze poczatek jest wazny i zeby dobrze wystartowac jak jest podjerzenie, ze jajka moga byc slabe, to trzeba dac na poczatku duza dawke. U mnie to bylo 300gonalu, a w 3ds zwjscie do 250 i wtedy wlaczenie 75 menopuru. Szalu nie bylo, bo dalo 9 jaj z czego 6 dojrzalych, ale sie udalo.
Nie pamietam, ktory to Twoj dzien - 7? 9mm to bylby niezly wynik tylko gdyby ich nieco wiecej bylo...
Przedziwna ta Twoja sytuacja. Badalas Amh przed wczesniejsza procedura?

Ja sie nie znam, ale mi moj profesor mowil, ze poczatek jest wazny i zeby dobrze wystartowac jak jest podjerzenie, ze jajka moga byc slabe, to trzeba dac na poczatku duza dawke. U mnie to bylo 300gonalu, a w 3ds zwjscie do 250 i wtedy wlaczenie 75 menopuru. Szalu nie bylo, bo dalo 9 jaj z czego 6 dojrzalych, ale sie udalo.
Nie pamietam, ktory to Twoj dzien - 7? 9mm to bylby niezly wynik tylko gdyby ich nieco wiecej bylo...
Przedziwna ta Twoja sytuacja. Badalas Amh przed wczesniejsza procedura?
To prawda , dowala sie na dzien dobry i schodzi z dawki.W pierwszych trzech dniach tak naprawde wszystko sie rozstrzyga.
Sama jestem ciekawa co z tego u Asi wyjdzie❤️

reklama
Do góry