reklama
annemarie
Fanka BB :)
Ja nigdy estradiolu dopochwowo nie bralam i roslo pomimo to. Dziewczyny ktore sie tu przewinely braly i tak i tak.Ja mam estrofen taki w krążku, pewnie masz ten sam. Mi lekarz zawsze kazał go brać jak przestanie że mnie lecieć, ale ostatnio to miałam bardzo krótki @ więc zaczynałam w 3 dc. One w ulotce maja napisane doustne, ale bierzemy je dopochwowo.
annemarie
A nasz wyraznie napiasane ze dopochwowo?Tak , dokładnie ten sam i wyraźnie napisane w zaleceniach że brać od 2 dnia cyklu...
Tylko że one mi się tam nie trzymają w ogóle...
Muszę chyba je aplikować i zaraz do łóżka spowrotem chociaż na chwilę że się przykleily...
Jakie to wszystko jest skomplikowane...
A miało być tak pięknie...
dżoasia
Ja dzis mialam 18 zastrzyk, ale jestem tez juz w trakcie stymulacji (8dzien).Dżoasia który dzieñ juz bieżesz ja dostałam 14 zastrzyków 27 mam jechać do lekarza z wynikami na usg aż sie boję o te moje torbiele
dżoasia
Zaaaa co znowu? Przeciez zjadlam grzecznie sniadanko, nie grymasilamAsia bo Cię trzasne!!!!
Never give up
O ktorej wizyta???Zaaaa co znowu? Przeciez zjadlam grzecznie sniadanko, nie grymasilam
Bo zastanawiam się jak długo będą Ci 3mac w niepewności
Margit2018
No właśnie Asiu o kt. Wizyta?O ktorej wizyta???
dżoasia
Lo pani mialam.Mi c jeszcze przed poludniem, ale dzisiaj tu ludzi jak mrowek, jakby cos za darmo rozdawali, do samej rejestracji stalam pol godziny, gdzie zawsze wchodzilam z.marszuO ktorej wizyta???
reklama
Justin87
Dzisiaj wizyta? Powodzenia. [emoji8]Lo pani mialam.Mi c jeszcze przed poludniem, ale dzisiaj tu ludzi jak mrowek, jakby cos za darmo rozdawali, do samej rejestracji stalam pol godziny, gdzie zawsze wchodzilam z.marszu
Podziel się: