reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny u mnie w klinice po transferze robi się co parę dni progesteron, estradiol i betę. Mialam transfer w czwartek i pierwsza weryfikacja we wtorek. Tylko po co beta jak ja brałam pregnyl tydzień temu w sobotę. Przecież mogą zostać jeszcze pozostałości. Tylko będę sie denerwować, bo z transferu to jeszcze raczej za wcześnie aby coś wyszło. Co o tym sądzicie

reklama
Ja mam estrofen taki w krążku, pewnie masz ten sam. Mi lekarz zawsze kazał go brać jak przestanie że mnie lecieć, ale ostatnio to miałam bardzo krótki @ więc zaczynałam w 3 dc. One w ulotce maja napisane doustne, ale bierzemy je dopochwowo.

ja mialam to samo, zaczac doustnie a jak juz krwawienie nie bedzie obfite to zmienic na dopochwowo.

Wiem ze mam dla kogo raczej mam misje bo czasem mysle ze każdy padnie jak mnie będzie
Każdy liczy tylko na mnie , a ja niestety zdana jestem na siebie i ten los
@Szczescie1986 - słońce to może trochę egoizmu dla samej siebie !!!! Wprowadź im zasadę " umiesz liczyć - licz na siebie " (przepraszam bo Cie nie znam i nie chcę urazic) może im tak wygodniej , wisieć na Twoich barkach - nie trza myśleć itd. Moze czas wprowadzić dla własnego dobra - trochę zdrowego egoizmu !!! Pomyśleć tylko o sobie !!!

Ostatnia edycja:
Screenshot_2018-09-14-23-38-19-1.png

@Szczescie1986 - popatrz w lustro tam jest mega silna kobieta !!!
Dziewczynki wszystkim Nam życzę - odbicia w lustrze mega silnych choler !!!! Milego !!!

Załączniki

• Screenshot_2018-09-14-23-38-19-1.png
    Screenshot_2018-09-14-23-38-19-1.png
    134,2 KB · Wyświetleń: 413
@Szczescie1986 - słońce to może trochę ogoizmu dla samej siebie !!!! Wprowadź im zasadę " umiesz liczyć - licz na siebie " (przepraszam bo Cie nie znam i nie chcę urazic) może im tak wygodniej , wisieć na Twoich barkach - nie trza myśleć itd. Moze czas wprowadzić dla własnego dobra - trochę zdrowego egoizmu !!! Pomyśleć tylko o sobie !!!
Kochana tutaj się nie da myśleć o sobie

Ostatnia edycja:
reklama
Calkiem niezle[emoji173]️
Troche mnie progesteron z nog zbija, moj brzuch od zastrzykow wyglada jakby mnie stary skopal, ( mowie ze jak pojde z tym na policje to sie nie wywinie):Djest bardziej fioletowy niz w kolorze „ naturals”
W sumie jest ok. Wczoraj mnie tak okresowo pociagnelo, olalam temat i sie uspokoiło, a tak tu pociagnie, tam zakluje, gnoty zatrzeszcza:D:D:pwiesz jak u ryczacej czterdzieski:Dnie narzekam bo nie mam na co:wink:
To dobrze, że całkiem nie źle :)
Brzuszek biedny, no ale co się nie robi dla naszego celu.
Najważniejsze że jesteś dobrze nastawiona [emoji8]

Do góry