reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Szczescie1986 - proszę nie pisz " oczy zamknąć całkiem to może i będzie lepiej" ile mlodych ludzi chce żyć, a nie może bo chorują !!! wczoraj byłam na pogrzebie mlodego 16 lat chłopca - białaczka w 3 tyg go zabrała.
Kochana masz dla kogo żyć !!!!
Wiem ze mam dla kogo raczej mam misje bo czasem mysle ze każdy padnie jak mnie będzie
Każdy liczy tylko na mnie , a ja niestety zdana jestem na siebie i ten los

reklama
Witajcie gretuluję z całego serducha pozytywnych betek teraz opiekujcie siė swoimi dzieciaczkami a reszcie kobitek jak również sobie pozytywnych betek również dziś startuję z gonapeptyl daily 1 zastrzyk raz dziennie i pytanie do was o ktorej godzinie robiłyście pikupiku i czy godzina ma coś do znaczenia dziékujé i pozdrawiam
Raczej nie ma znaczenia, wazne zeby o stalych porach :) ja to "zalatwiam" zaraz z rana. Wlasnie jestem po sniadaniu:D

Wiem ze mam dla kogo raczej mam misje bo czasem mysle ze każdy padnie jak mnie będzie
Każdy liczy tylko na mnie , a ja niestety zdana jestem na siebie i ten los
Nie wierzę kochana, że nie masz oparcia w Emku, przecież tyle lat jesteście razem! Kochana praca ogarnianie domu i leczenia jest tego dużo i czuje się czasem tak jakby kamień na plecach leżał, ale uwierz mi, że jak obiadu nie będzie a koty będą fruwać po mieszkaniu, a Emek będzie przytulony to będzie i tak piękny dzień :) Daj sobie się posmutać, ale nie za długo... Przytulaj i całuj mężucha i czerp z tego kropelki energii. Wierzę w to, że znajdziesz siłę, żeby pójść po swojego maluśkiego bałwanka!

Witajcie gretuluję z całego serducha pozytywnych betek teraz opiekujcie siė swoimi dzieciaczkami a reszcie kobitek jak również sobie pozytywnych betek również dziś startuję z gonapeptyl daily 1 zastrzyk raz dziennie i pytanie do was o ktorej godzinie robiłyście pikupiku i czy godzina ma coś do znaczenia dziékujé i pozdrawiam
Zastrzyk ma być rano, ale aby zawsze o tej samej porze. Ja zawsze przyjmowałam o godz. 6, gdyż mój mąż wychodzi po 6, a sama go nie zrobię.

Kochane mam pytanie...
Od drugiego dnia cyklu , czyli od dzisiaj , mam brać estrofem 2 tabletki doppchwowo...
I teraz moje pytanie , czy to ten sam estrofem co bierze się doustnie oraz jak sobie radzicie z tymi tabletkami podczas @ ja się obawiam że będą wypływac razem z @

reklama
Kochane mam pytanie...
Od drugiego dnia cyklu , czyli od dzisiaj , mam brać estrofem 2 tabletki doppchwowo...
I teraz moje pytanie , czy to ten sam estrofem co bierze się doustnie oraz jak sobie radzicie z tymi tabletkami podczas @ ja się obawiam że będą wypływac razem z @
Ja mam estrofen taki w krążku, pewnie masz ten sam. Mi lekarz zawsze kazał go brać jak przestanie że mnie lecieć, ale ostatnio to miałam bardzo krótki @ więc zaczynałam w 3 dc. One w ulotce maja napisane doustne, ale bierzemy je dopochwowo.

Do góry