reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Oo czadzik, brzmi powaznie niech sie zatem wiedzie!Jestem na aplikacji radcowskiej, założenie jest, by zapewnić mojej wesołej gromadce byt na lepszym poziomie w możliwie niedalekiej przyszłości ale nie wiem czy coś z tego będzie, staram się. Egzamin był z prawa pracy.
Co do kalendarza, to proszę bardzo. Będę miała rękę na pulsie, co u Ciebie. [emoji16]
Justin87
O której masz wizytę? [emoji4]Oo czadzik, brzmi powaznie niech sie zatem wiedzie!
annemarie
Nie mam na razie tego wogole w planieserio@annemarie @Agonia777 kiedy robicie betę?
Tym bardziej ze ovitrelke bralam przy transferze.
annemarie
Transfer w poniedziałek 17 września.
JAk brałyście relanium w dniu transferu?
Lama ja biore zawsze 5 mg po transferze, potem jak czuje ze mi brzuch zaczyna szalec i za bardzo sie nakrecam. Jestem „ ostoja spokoju” na pol dnia
lafantynka
Hej to poproszę na 24/09 na podgladanieHej Kobiety,
coś nam się kalendarz kurczy, jak kogoś trzeba dopisać, to dajcie znać. :*
Czy któraś wzięła termin od @tina35 na wizytę do dr Lewandowskiego 17.09.?
@dżoasia teraz to już wybitnie mocno trzymam kciuki za piękną hodowlę złotych jajców, nie ma innej opcji.
@chlopkers pozdrów synusia od ciotek forumowych. Samych pięknych widoków Ci życzę. Wiesz też, że zdjęcia są tu zawsze niezwykle mile widziane.
@nadziejaprzedewszystkim Kochana, jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Ty masz dzisiaj cc, prawda? Już niedługo chłopcy będą z Tobą. Oby te pierwsze chwile z nimi były jednymi z najpiękniejszych w Twoim życiu. Powodzenia. :*
Miłego dnia. :*
lafantynka
Ja wzięłam odrazu po transferze. Zanim jeszcze zeszłam z fotela.Transfer w poniedziałek 17 września.
JAk brałyście relanium w dniu transferu?
dżoasia
Wczesnym popoludniemO której masz wizytę? [emoji4]
annemarie
Ja wzięłam odrazu po transferze. Zanim jeszcze zeszłam z fotela.
Mnie to tak scina ze jestem po 5 minutach nie do zycia
reklama
No to już 29.09 podglądanie maluszkówHej Kobiety,
coś nam się kalendarz kurczy, jak kogoś trzeba dopisać, to dajcie znać. :*
Czy któraś wzięła termin od @tina35 na wizytę do dr Lewandowskiego 17.09.?
@dżoasia teraz to już wybitnie mocno trzymam kciuki za piękną hodowlę złotych jajców, nie ma innej opcji.
@chlopkers pozdrów synusia od ciotek forumowych. Samych pięknych widoków Ci życzę. Wiesz też, że zdjęcia są tu zawsze niezwykle mile widziane.
@nadziejaprzedewszystkim Kochana, jak tam u Ciebie, jak się czujesz? Ty masz dzisiaj cc, prawda? Już niedługo chłopcy będą z Tobą. Oby te pierwsze chwile z nimi były jednymi z najpiękniejszych w Twoim życiu. Powodzenia. :*
Miłego dnia. :*
Podziel się: