Czesc dziewczyny, czy moge sie Was poradzic? Moj pierwszy transfer 1 mrozony blastus 5cio dniowy i jest beta, super, tyle ze chyba za wysoka... 30.08 transfer, 11.09 beta 1'001. To jest 12dpt. Wedlug norm to chyba 4/5 tydzien i wychodzi poza normy, nie jakos ogromnie ale jednak. Czy ktos z Was tak mial i bylo ok?
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Beta jak najbardziej prawidlowa. Bedziesz gruba kiedy usg?Czesc dziewczyny, czy moge sie Was poradzic? Moj pierwszy transfer 1 mrozony blastus 5cio dniowy i jest beta, super, tyle ze chyba za wysoka... 30.08 transfer, 11.09 beta 1'001. To jest 12dpt. Wedlug norm to chyba 4/5 tydzien i wychodzi poza normy, nie jakos ogromnie ale jednak. Czy ktos z Was tak mial i bylo ok?
Biedroneczka83
Czesc dziewczyny, czy moge sie Was poradzic? Moj pierwszy transfer 1 mrozony blastus 5cio dniowy i jest beta, super, tyle ze chyba za wysoka... 30.08 transfer, 11.09 beta 1'001. To jest 12dpt. Wedlug norm to chyba 4/5 tydzien i wychodzi poza normy, nie jakos ogromnie ale jednak. Czy ktos z Was tak mial i bylo ok?
Pamiętaj ze w dniu transferu jesteś już jakby pod koniec 3 tygodnia.
Gratuluje
Naprawde? To wtedy miescilabym sie w normie. Jak mam liczyc te tygodnie ciazy przy in vitro?Pamiętaj ze w dniu transferu jesteś już jakby pod koniec 3 tygodnia.
Gratuluje
lafantynka
Może się podzielił i będą bliźniaki???Czesc dziewczyny, czy moge sie Was poradzic? Moj pierwszy transfer 1 mrozony blastus 5cio dniowy i jest beta, super, tyle ze chyba za wysoka... 30.08 transfer, 11.09 beta 1'001. To jest 12dpt. Wedlug norm to chyba 4/5 tydzien i wychodzi poza normy, nie jakos ogromnie ale jednak. Czy ktos z Was tak mial i bylo ok?
lafantynka
Od pierwszego dnia ostatniej @.Naprawde? To wtedy miescilabym sie w normie. Jak mam liczyc te tygodnie ciazy przy in vitro?
Jeszcze nie wiem, w pon mam isc do lekarza z beta zrobiona w piatek, zobaczymy czy cos juz powie, moze byc jeszcze za wczesnie.Beta jak najbardziej prawidlowa. Bedziesz gruba kiedy usg?
Ja nie mam w rodzinie blizniakow, wiec watpie, a w necie pisza ze za wysoka beta to nic dobrego...Może się podzielił i będą bliźniaki???
Biedroneczka83
Naprawde? To wtedy miescilabym sie w normie. Jak mam liczyc te tygodnie ciazy przy in vitro?
Dzień punkcji to jakby dwa tygodnie plus wiek zarodka i wychodzi Ci dzień ciazy.
reklama
Margit2018
Pati w której klinice w krk ci się udało? Beta nigdy nie jest za wysoka.Naprawde? To wtedy miescilabym sie w normie. Jak mam liczyc te tygodnie ciazy przy in vitro?
Podziel się: