No ja też jestem mega ciekawa będziesz wiedziala, przecież są tydzień młodsze od moich to już będzie widać konkretBardzo ładne imię. [emoji4] Mam 17.09. Jestem bardzo ciekawa co u moich maluchów i czy może będzie wiadomo jaka płeć. [emoji16]
reklama
Justin87
Fanka BB :)
Czekam z niecierpliwością. Ten Nikodem też mi chodzi po głowie. [emoji16]No ja też jestem mega ciekawa będziesz wiedziala, przecież są tydzień młodsze od moich to już będzie widać konkret
Pij dużo wody, możesz jeść miód, śpij jak najwięcej i powinno samo minąć.Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.
Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?
Niezapominajka2018
Fanka BB :)
Przykro mi, tuleI tyle z mojej przygody z Parens...
"
Witamy,
Dzisiaj jest dzień 6 rozwoju Państwa zarodków oraz zakończenie ich hodowli.
W ciągu trwania hodowli nie zamrożono zarodków
Pozostałe w hodowli zarodki nie osiągnęły odpowiedniego stadium i nie zostały zamrożone,
a w dniu 6 zdegenerowały."
@Monika 2311 Powiesz mi kochana co w tym takieko niemadrego? Nie bardzo pojmuje twojej oceny.Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.
Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?
@karmenkaa Przykro mi, tule
Takich jaj to dotychczas ani w Macie nam nie odwalili. Mimo kiepskiego nasienia mojego M, podejrzenia Pcos po mojej stronie, bylo po kilka zarodkow, ktore dotrzymywaly do 5 dnia.
Jestem ciekawa jak podejda w twojej sytuacji do immunologii, bo to faktycznie aspekt z ktorym u nich odwieczna walka. Niby w to nie wierza, a co lekarz to inne stanowisko nawet przy tych wlewach o ktorych tu mowa juz byla. Labo jak dla mnie wydaje sie ok. Trzymam za was kciuki, abyscie wybrali dobrze. Moze jednak warto wziac tez Novum mimo odleglosci pod uwage.
Takich jaj to dotychczas ani w Macie nam nie odwalili. Mimo kiepskiego nasienia mojego M, podejrzenia Pcos po mojej stronie, bylo po kilka zarodkow, ktore dotrzymywaly do 5 dnia.
Jestem ciekawa jak podejda w twojej sytuacji do immunologii, bo to faktycznie aspekt z ktorym u nich odwieczna walka. Niby w to nie wierza, a co lekarz to inne stanowisko nawet przy tych wlewach o ktorych tu mowa juz byla. Labo jak dla mnie wydaje sie ok. Trzymam za was kciuki, abyscie wybrali dobrze. Moze jednak warto wziac tez Novum mimo odleglosci pod uwage.
Monika 2311
Zaangażowana w BB
@Monika 2311 Powiesz mi kochana co w tym takieko niemadrego? Nie bardzo pojmuje twojej oceny.
Przepraszam ale nie zabardzo wiem o co chodzi może przez przypadek coś nadusilam@Monika 2311 Powiesz mi kochana co w tym takieko niemadrego? Nie bardzo pojmuje twojej oceny.
Monika 2311
Zaangażowana w BB
Mam nadzieję że cię nie urazilam jeszcze raz przepraszamPrzepraszam ale nie zabardzo wiem o co chodzi może przez przypadek coś nadusilam
reklama
Rozumiem Spoko, myslalam, ze gadam jakies bredie z tymi odkrztusnymiMam nadzieję że cię nie urazilam jeszcze raz przepraszam
Podziel się: