Jeśli mogę wiedzieć to w czym u ciebie był problem?A dziękuję, że pytasz Niby jest trochę lepiej, bo już mniej wymiotuję, ale jednak zdarza się. Muli mnie jednak cały czas. No i wreszcie po badaniach polowkowych wzięłam się za małe zakupy, tzn. na razie urządzanie pokoiku, bo to jest to co mnie najbardziej kręci A u Ciebie jak tam?? Dawno nie zagladalam na forum i trochę nie w temacie jestem
reklama
Madra....a moze nadal glupia i zdesperowana Zobaczymy co sie jutro na wizycie okaze. Pecherzyk teoretycznie powinnien byc juz chyba widoczny, jezeli faktycznie od ok. 1000 go widac. Jutro oby tylko uslyszec, ze wszystko jest na swoim miejscu i ze obraz wyglada ok. Wizyte na 18 wrzesnia zostawiam mimo jutrzejszej kontroli.To się nazywa mądra invitrówka po becie.
Ja też chyba przez przypadek tak zrobiłam kiedyś @annemarie wystawiam jakąś ocenę j nie wiedziałam o co chodziPrzepraszam ale nie zabardzo wiem o co chodzi może przez przypadek coś nadusilam
anetka303
Fanka BB :)
Kochana strzykawki od menopuru nie mogą być.ok bo.menopur podaje się podskornie a pregnyl domiesniowo. Kogo pytałaś czy są Ok? Jak podalas sobie ten pregnyl?Dziewczyny mam pytanie. Dostalam pregnyl 5000 j. i miałam wziąć go wczoraj o 21:40 i oczywiście wzięłam, ale pytałam się w klinice czy strzykawki od menopur będą ok i dostałam info, że tak. Okazało się że tego jest tak dużo, że musiałam wziąć dwa zastrzyki, bo się nie mieściło w jednej. Oczywiście zmieniłam strzykawke na nową. Mam nadzieję że to nie przeszkadza i nic nie pokrecilam. Jak Wy robiliście ten zastrzyk.
sssurykatka
Dwa pecherzykiMadra....a moze nadal glupia i zdesperowana Zobaczymy co sie jutro na wizycie okaze. Pecherzyk teoretycznie powinnien byc juz chyba widoczny, jezeli faktycznie od ok. 1000 go widac. Jutro oby tylko uslyszec, ze wszystko jest na swoim miejscu i ze obraz wyglada ok. Wizyte na 18 wrzesnia zostawiam mimo jutrzejszej kontroli.
Dwa pecherzyki
Uwierz mi kochana, ze jeden juz by mi wystarczyl. Przy czy, przy dwoch moze bylabym spokojniejsza, ze chociaz jeden z nich przetrwa ciut dluzej, ale tak szczerze...nie wiem nawet jak to jest, jezeli na poznieszym etapie jeden odpada. Tak daleko nie mysle, oby do jutra i oby jutro bylo ok
Monika 2311
Zaangażowana w BB
Nie ja mam dwa 3 dniowe A i BTo podobnie jak ja choć już wszystko wcześniej przeanalizowałam
A twój to blastus?
Justin87
Głowa do góry. Czekamy jutro na dobre wieści, że zostały dwa maluchy z mamusią.Madra....a moze nadal glupia i zdesperowana Zobaczymy co sie jutro na wizycie okaze. Pecherzyk teoretycznie powinnien byc juz chyba widoczny, jezeli faktycznie od ok. 1000 go widac. Jutro oby tylko uslyszec, ze wszystko jest na swoim miejscu i ze obraz wyglada ok. Wizyte na 18 wrzesnia zostawiam mimo jutrzejszej kontroli.
reklama
Monika 2311
Zaangażowana w BB
Niestety ta ocena jest nad odpowiedź i dlatego chyba tak się dziejeJa też chyba przez przypadek tak zrobiłam kiedyś @annemarie wystawiam jakąś ocenę j nie wiedziałam o co chodzi
Podziel się: