reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.

Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?
Pij dużo wody, możesz jeść miód, śpij jak najwięcej i powinno samo minąć.

Czesc dziewczyny. W poniedzialek mam wizyte kontrolna z usg, aby sprawdzic czy wszystko ok i dlaczego progesteron tak skacze. Do poniedzialku leki bez zmian. Takze zobaczymy, czy bedzie widac cokolwiek, bylby 14 dpt. Ciesze sie, ze nie olewaja tego i ze jednak to sprawdzimy.

Co mnie martwi, chyba faktycznie robie sie chora. Chetnie wzielabym cos na flegme i kaszel, ktory sporadycznie sie pojawil, ale tyle naczytalam sie o flegaminie, ze nie wolno, ze lepiej zrezygnuje z niej. Czy ktoras z was na tym etapie co ja brala cos odkrztusnego jak acc? Albo co innego klepnietego przez lekarzy mozecie polecic?
@Monika 2311 Powiesz mi kochana co w tym takieko niemadrego? Nie bardzo pojmuje twojej oceny.

@karmenkaa Przykro mi, tule :(

Takich jaj to dotychczas ani w Macie nam nie odwalili. Mimo kiepskiego nasienia mojego M, podejrzenia Pcos po mojej stronie, bylo po kilka zarodkow, ktore dotrzymywaly do 5 dnia.

Jestem ciekawa jak podejda w twojej sytuacji do immunologii, bo to faktycznie aspekt z ktorym u nich odwieczna walka. Niby w to nie wierza, a co lekarz to inne stanowisko nawet przy tych wlewach o ktorych tu mowa juz byla. Labo jak dla mnie wydaje sie ok. Trzymam za was kciuki, abyscie wybrali dobrze. Moze jednak warto wziac tez Novum mimo odleglosci pod uwage.

Sama jestem nadal w szoku... Pary z gorszymi wynikami maja zarodki a my ani jednego... Nie wiem po co wydałam tyle na suplementy i badania skoro to nic nie dało :(

reklama
Do góry