annemarie
Fanka BB :)
Warto dobra poszukac, ja sie niestety na tych polskich z KD nie znam@annemarie - jeszcze nie wiem myślę , liczę , czytam o klinikach itd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Warto dobra poszukac, ja sie niestety na tych polskich z KD nie znam@annemarie - jeszcze nie wiem myślę , liczę , czytam o klinikach itd.
@oczekiwanie2017 A jak się macie Kochana w duecie już? Jak maluszek?
Mam to samo, wrzesien chyba do konca ma byc ladny, wybralabym sie nad morze po punkcji to kij wie jak to bedzie wygladalo z samopoczuciem.To Kochana urlopuj się, relaksuj I zbieraj $$$$ na kolejną procedurę ale już z KD [emoji173] [emoji110]
Tylko nie zbieraj jej zbyt długo... pamiętaj w razie co o naszym starym planie (Kościół, plebania, bank itd [emoji14] )
A dużo miałaś tych miesniakow??
I gdzie planujesz urlop?
Ja bym bardzo chciała teraz się wyrwać po stymulacji gdzieś ale nie wiem jak ja zniose więc do ostatnich dni mój urlop stoi pod znakiem zapytania...
Oooo to - ten plan nadal w mej głowie - urlop , a gdzie Nas nogi poniesą - nic do końca nie zaplanowane taki spontanTo Kochana urlopuj się, relaksuj I zbieraj $$$$ na kolejną procedurę ale już z KD [emoji173] [emoji110]
Tylko nie zbieraj jej zbyt długo... pamiętaj w razie co o naszym starym planie (Kościół, plebania, bank itd [emoji14] )
A dużo miałaś tych miesniakow??
I gdzie planujesz urlop?
Ja bym bardzo chciała teraz się wyrwać po stymulacji gdzieś ale nie wiem jak ja zniose więc do ostatnich dni mój urlop stoi pod znakiem zapytania...
Znajomi spedzaja ten tydzien nad morzem, wracaja w niedziele. Mowia ze pogoda jest bajecznaMam to samo, wrzesien chyba do konca ma byc ladny, wybralabym sie nad morze po punkcji to kij wie jak to bedzie wygladalo z samopoczuciem.
Zobaczymy, moze uda sie cos wykombinowac na ta koncowke wrzesnia. Byloby czadersko!Znajomi spedzaja ten tydzien nad morzem, wracaja w niedziele. Mowia ze pogoda jest bajeczna
I taki plan mi się podobaOooo to - ten plan nadal w mej głowie - urlop , a gdzie Nas nogi poniesą - nic do końca nie zaplanowane [emoji14] taki spontan
Ja wciaz czekam na Kopernika [emoji6] mialam miec o 8 wizyte, ale doktora wezwali na oddzial i wszystkie pacjentki grzecznie czekaja w przychodni [emoji86] ot takie uroki nfz [emoji38] zdazylam juz zglodniec, kupilam sobie czekolade w sklepiku szpitalnym, ale tym razem gorzka [emoji6]Zobaczymy, moze uda sie cos wykombinowac na ta koncowke wrzesnia. Byloby czadersko!
Kasiulka a Ty o ktorej wizyta?
@dżoasia - kurka uzmysłowiłaś mi, ze w tym roku nad morzem nie byłam - a mam rzut beretem - ehhhhMam to samo, wrzesien chyba do konca ma byc ladny, wybralabym sie nad morze po punkcji to kij wie jak to bedzie wygladalo z samopoczuciem.