reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Takie uroki przedszkoli i żłobków na początku :/
Liczyłam się z tym, że będą chorować ale chyba nie do końca wierzyłam że nastąpi to już po 3 dniach. No cóż, dzieci swoje odchorowac muszą. Jak nie w żłobku to w przedszkolu lub szkole....na całe szczęście jestem wciąż na macierzyńskim więc nie muszę kombinować ze zwolnieniami

W ciąży krwawiące dziąsła czy śluzówka w nosie są normalne. Bardziej ukrwione jesteśmy nie tylko tam na dole więc tym się nie przejmuj :).
Co do leków na alergię porozmawiaj przy najbliższej okazji o tym z lekarzem. To nie jest tak, że ciąża wyklucza przyjmowanie jakichkolwiek leków i wieczne męczenie się. Ja jestem alergikiem i moja dr pozwoliła mi brać część leków jesli bedzie taka koniecznosc. Fakt, ze ich nie bralam ale dlatego, ze alergia w ciazy mi zmalała :).
Ja na poczatku ciazy bylam mocno przeziebiona i w niczym to nie zaszkodzilo. Leczylam sie domowymi sposobami: miód i sok malinowy. Organizm skupil sie na zwalczaniu choroby a nie ciazy. Mialam tez opryszczke i zarowno ja jak i Synek jestesmy cali i zdrowi. Wiecej spokoju Kochana (wiem, ze latwo sie pisze ;)
@oczekiwanie2017 A jak się macie Kochana w duecie już? Jak maluszek?

Liczyłam się z tym, że będą chorować ale chyba nie do końca wierzyłam że nastąpi to już po 3 dniach. No cóż, dzieci swoje odchorowac muszą. Jak nie w żłobku to w przedszkolu lub szkole....na całe szczęście jestem wciąż na macierzyńskim więc nie muszę kombinować ze zwolnieniami
No i właśnie:-)
Więc niech się teraz wykuruja zanim mama znajdzie cudowna prace ;) ;)

reklama
Do góry