reklama
anetka303
Fanka BB :)
Liczyłam się z tym, że będą chorować ale chyba nie do końca wierzyłam że nastąpi to już po 3 dniach. No cóż, dzieci swoje odchorowac muszą. Jak nie w żłobku to w przedszkolu lub szkole....na całe szczęście jestem wciąż na macierzyńskim więc nie muszę kombinować ze zwolnieniamiTakie uroki przedszkoli i żłobków na początku :/
Never give up
@oczekiwanie2017 A jak się macie Kochana w duecie już? Jak maluszek?W ciąży krwawiące dziąsła czy śluzówka w nosie są normalne. Bardziej ukrwione jesteśmy nie tylko tam na dole więc tym się nie przejmuj .
Co do leków na alergię porozmawiaj przy najbliższej okazji o tym z lekarzem. To nie jest tak, że ciąża wyklucza przyjmowanie jakichkolwiek leków i wieczne męczenie się. Ja jestem alergikiem i moja dr pozwoliła mi brać część leków jesli bedzie taka koniecznosc. Fakt, ze ich nie bralam ale dlatego, ze alergia w ciazy mi zmalała .
Ja na poczatku ciazy bylam mocno przeziebiona i w niczym to nie zaszkodzilo. Leczylam sie domowymi sposobami: miód i sok malinowy. Organizm skupil sie na zwalczaniu choroby a nie ciazy. Mialam tez opryszczke i zarowno ja jak i Synek jestesmy cali i zdrowi. Wiecej spokoju Kochana (wiem, ze latwo sie pisze
Never give up
Wow nasza Asia ma wolne!!!!! W końcu!Milego piateczku babeczki Powodzenia komu trzeba!
Ja dzis wolneee w koncu - jes!!!! Przedpoludnie w lozku z kawa i ksiazka - uwielbiammmmm
Dziewczyno lez, czytaj i się relaksuj ile się da.... bo za niedługo nie będziesz wiedziała jak się nazywasz przez ta robotę
Never give up
Pięknie [emoji173] [emoji173] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Nasza 7 rozwija sie dalej, zaden nie odpuscil[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Never give up
No i właśnie:-)Liczyłam się z tym, że będą chorować ale chyba nie do końca wierzyłam że nastąpi to już po 3 dniach. No cóż, dzieci swoje odchorowac muszą. Jak nie w żłobku to w przedszkolu lub szkole....na całe szczęście jestem wciąż na macierzyńskim więc nie muszę kombinować ze zwolnieniami
Więc niech się teraz wykuruja zanim mama znajdzie cudowna prace
Hej, dziewczynki, nie było mnie parę dni i tyle się działo... nie nadążam. Z tego co udało mi się nadrobić - @martuska09 i @Biedroneczka83 - przykro mi strasznie z powodu waszych niepowodzeń. @annemarie gratuluję walecznej siódemki. Wszystkim, które mają dziś swój dzień, życzę powodzenia
chlopkers
Wzajemnie Asiu [emoji4] milego spokojnego dnia Kochana [emoji173]Milego piateczku babeczki Powodzenia komu trzeba!
Ja dzis wolneee w koncu - jes!!!! Przedpoludnie w lozku z kawa i ksiazka - uwielbiammmmm
Agniecha1508
@annemarie - jeszcze nie wiem myślę , liczę , czytam o klinikach itd.Agniecha,
gdzie chcesz KD robic?
reklama
I niech tak zostanieNasza 7 rozwija sie dalej, zaden nie odpuscil
Podziel się: