Mieciu85
Fanka BB :)
Super!!!!Szczesliwa siodemka, I niech juz tak zostanie!Nasza 7 rozwija sie dalej, zaden nie odpuscil
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super!!!!Szczesliwa siodemka, I niech juz tak zostanie!Nasza 7 rozwija sie dalej, zaden nie odpuscil
Miało być że w ostatnim tygodbiu września hahhahaW letnim tzn ktorym? Ze w nastepnym? Bo ja do punkcji poki co jestem jeszcze udupiona w robocie. A potem sie zobaczy - raczej jak cos to ostatni tydzien.
@Felia, kciukasy za piekny przyrost, pisz nam jak najszybciej co I jak! Jak meza oblatwisz to sie kladz I odpoczywaj, pewnie organism oslabiony bo zarodki sie wgryzaja Jak bedziesz juz trzymala w reku swoj piekny wynik bety to wszystkie inne problemy zmaleja! Ustalo to twoje plamienie kochana?
Mieciu, Mieczysławie, poluzuj gumkę w majtkach. Nie stresuj kropka. :* Różne rzeczy się zdarzają i nie mamy na to wpływu, ciesz się ciążą i nie nastawiaj negatywnie. :*Kochane, jutro mam kolejne usg, po 2 tygdoniach od serduszkowego,mieczyslaw sie maxymalnie tym stresuje!!! A jescze bardziej po ostatnich wiadomosciach na forum Jutro 12.00 godzina prawdy, trzymajta kciuki oby bylo dobrze... bo nawet mnie piersi jakos nie bola, z jedynych pozytywnych znakow to wczoraj mi troche bylo niedobrze wieczorem, ale to pewnie z przezarcia