reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Panie w ten piekny poranek - nadrobiłam Was - ufff.
@martuska09 - tule mocno.
@Never give up - no cóż mógł lekarz powiedzieć " Pani wiek" - ottt - czas się pogodzić ze starością.
No jajka produkuje - zarodki się tworzą - można by próbować do momentu uzyskiwania tego jedynego - ale szkoda czasu i kasy.
Jedyne pocieszenie , ze miesniaki zmalały - nie rosną - ufffff
Na chwilę obecną muszę - poukładać sobie w głowie co nieco - bo dwa fiaska w mojej psyche trochę namieszały- dobrze , że daleko mi do obłędu :growl:
Więc teraz - biere się za odchudzanie doopyyy.
Planuję urlop i udaję sie po kapcie do Krakowa :wink: , a poważnie zbieramy kasiorke na KD.
No ale co Nas nie zabiję - to zaprawę wzmocni Ihahihahaihaha:p
MIŁEGO DZIONKA DZIEWCZYNKI - SAMYCH CUDOWNYCH WIADOMOŚCI :)
p.s @JoannaRak - Joaśka - życzę aby @ szybkim strumieniem nadejszła - dobrze, że choć tu u mnie bez problemu co 24-25 dni - uffff

@Agniecha1508, dziekuje [emoji173]️
jedni chca @ drugi nie! tym co chca nie przychodzi a tym co nie chca przychodzi .. i badz tu szczesliwy [emoji44]

Ooo czyli co lekarz to inne opinie. To może i ja szybciej wrócę do normalnego mleka....u nas same elektrolity i smecta nie miały racji bytu. Dzieci absolutnie odmawialy ich przyjmowania i dostałam hidrasec i pomogło.
Oby nie bylo potrzebne, ale zamiast elektrolitow mozna podac wode kokosowa - ma te same wlasciwosci, podobny sklad, ale nieco lepiej smakuje.
Ja bym wrocila do mleka. Moja jadla je normalnie, tyle ze mniejsze porcje.

Witam Panie w ten piekny poranek - nadrobiłam Was - ufff.
@martuska09 - tule mocno.
@Never give up - no cóż mógł lekarz powiedzieć " Pani wiek" - ottt - czas się pogodzić ze starością.
No jajka produkuje - zarodki się tworzą - można by próbować do momentu uzyskiwania tego jedynego - ale szkoda czasu i kasy.
Jedyne pocieszenie , ze miesniaki zmalały - nie rosną - ufffff
Na chwilę obecną muszę - poukładać sobie w głowie co nieco - bo dwa fiaska w mojej psyche trochę namieszały- dobrze , że daleko mi do obłędu :growl:
Więc teraz - biere się za odchudzanie doopyyy.
Planuję urlop i udaję sie po kapcie do Krakowa :wink: , a poważnie zbieramy kasiorke na KD.
No ale co Nas nie zabiję - to zaprawę wzmocni Ihahihahaihaha:p
MIŁEGO DZIONKA DZIEWCZYNKI - SAMYCH CUDOWNYCH WIADOMOŚCI :)
p.s @JoannaRak - Joaśka - życzę aby @ szybkim strumieniem nadejszła - dobrze, że choć tu u mnie bez problemu co 24-25 dni - uffff
To Kochana urlopuj się, relaksuj I zbieraj $$$$ na kolejną procedurę ale już z KD [emoji173] [emoji110]
Tylko nie zbieraj jej zbyt długo... pamiętaj w razie co o naszym starym planie (Kościół, plebania, bank itd :D [emoji14] )
A dużo miałaś tych miesniakow??
I gdzie planujesz urlop?
Ja bym bardzo chciała teraz się wyrwać po stymulacji gdzieś ale nie wiem jak ja zniose więc do ostatnich dni mój urlop stoi pod znakiem zapytania...

Ze żłobka....W piątek jak odbieralam dzieci to jedna z opiekunek powiedziała, że panuje jelitowka. W nocy z soboty na niedzielę trzasnelo Ole, następnej nocy mnie i męża a dobę później Piotrusia....straszne chorobsko szczególnie gdy jest się samemu chorym a trzeba ogarniać chore maluchy.
W poniedziałek zadzwoniłam do żłobka, że nie przyjedziemy przez kilka dni i okazało się że z 16 dzieci tylko 4 przyszło do placówki [emoji33]
Takie uroki przedszkoli i żłobków na początku :/

reklama
Kolejny dolek. Gardlo nadal pobolewa jednostronnie przy przelykaniu. Flegma splywa, ale ona chyba raczej od alergii a ja nie moge brac teraz odkrzustnych lub przeciwzapalnych lekow antyalergicznych. Wczoraj wieczorem zaczely mi chyba krwawic i dziasla. Dzis rano katar katar wodnisty ciut byl, ale polecialo mi tez troche krwi z jednej dziurki w nosie. Zajebiscie, ja juz schizuje od najgorszych. Juz wszystkie najgorsze opcje doszukalam sie. Dodatkowo moj M ma cos z noga, musi jechac do szpitala, bo spuchnieta i bolaca a masc wczorajsza nie pomogla. Teraz jeszcze na bete, nie dosc ze jestem hipochondrykiem przez to cale invitro, doszukuje sie we wszystkich zmianach najgorszego, to teraz jestem zalamana psychicznie i pewnie beta bedzie do dupy.
Zrobie to badanie przed zazyciem lutinusa, z rana o 6 i tak musze wziac 1 tabl doustnie progesteronu, wiec calkiem nie fa rady przesunac, aby najnizszy wynik miec. Ale pod wieczor np nie dam rady jechac na bete, bo nie wiem co z moim M bedzie, czy go nie zostawia w szpitalu. Cholerny dzien :(
@Felia bardzo często jak dziewczyny rozkładaly się chorobowo to zarodki się wgryzaly i zostawaly na kolejne 8 miesięcy...
Wtedy to organizm walczy z chorobą a zarodek odkłada na dalszy plan.
Głowa do góry [emoji8] [emoji173]

Do góry