reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I ja i ja tez juz mam! Leze sobie z nim i mam nadzieje ze to wlasnie on ze mna zostanie:):):) moj Maluszek! @Szczescie1986 to betujemy razem :):) chyba ze Ty juz 3 dnia robisz weryfikacje to ja odpadam. Bo sie tylko zestresuje:) dr powiedziala zebym sobie nospe brala 3x2 tabletki. Myslicie ze ta spasmolina lepsza? Zaufam jej:)
Kochana za Ciebie i Twojego kropeczka tez trzymam mocno [emoji110]
Bedzie pieknie dziewczyny [emoji173][emoji173]

reklama
No to ch.j wie co nie zadziałało :( Będziecie badać płód?
Sorki, że tak gnębię, ale kiedy miałaś ostatnie usg? Który dzisiaj wypadał tc?
@dzoasia nie będę badać, doktorek pytał czy jakaś infekcja czy chora byłam ale nic takiego miejsca nie mialo, dzisiaj miałam usg a takto 3tyg temu równo dzisiaj 10tyd. Nic nie czułam że coś się zadzialo ale miałam gdzieś z tyłu głowy takie przeczucie...

reklama
Jutro rano Punkcja. Jestem mega zestresowana...jakie mialyscie samopoczucie po? Jak z bólem? Na co się przygotować? Macie jakieś złote rady dla mnie Babeczki?
Tak - relax, relax i odpoczynek ;) Na punkcje zabierz skarpetki (żeby ci nogi nie zmarzły) i dobre myśli. Jak będzie bolało to od razu proś o coś przeciwbólowego.
Ile jajec rośnie i dojrzewa? Trzymamy mocno kciuki, żeby się udało! :)

Do góry