reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny byłam dzisiaj na wizycie. Dzisiaj 6 dzień brania menopur, a pęcherzyki kiepsko rosną Lekarz był zdziwiony, bo poprzednio rosły jak oszalałe. Zapytał się czy na pewno dobrze robię zastrzyki. Dziewczyny czy można źle zrobić zastrzyk? Ostatnio też mąż mi robił. Od jutra mam zastrzyki Orgalutran. Czy któraś z Was to brała ?
Skoro dał ci juz orgalutran tzn że jakieś tam urosły i wcale nie są takie malusie. Lepiej jak jajka rosną dłużej, bo takie pędzone na szybko najczęściej sa guzik warte. Na moim przykładzie - pierwsza procedura i stymulacja trwała 12 dni - urosło 7 ładnych dorodnych jajec i z 6 zapładnianych było 6 pięknych zarodków. A teraz stymulacja też trwała niby 12 dni, ale po pierwszych 5ciu było prawie pusto - sama drobnica jakaś, a potem jak wystrzeliły to były tylko 3 komórki a 14 pustych. Cierpliwości kochana, na pewno robisz wszystko dobrze!

@NataliaNNN w poprzednim poście mi zdj ucielo...
IMG_20180903_081048.jpg
IMG_20180901_140212.jpg

Załączniki

• IMG_20180903_081048.jpg
    IMG_20180903_081048.jpg
    94,2 KB · Wyświetleń: 444
  • IMG_20180901_140212.jpg
    IMG_20180901_140212.jpg
    79,2 KB · Wyświetleń: 449
Doskonale Cie rozumiem, ze nie chcesz sobie robic zludnych nadziei. Ale poki co test ciazowy masz pozytywny[emoji173] Zobaczymy co bedzie w kolejnych dobach, jak z przyrostami. Mimo Twojego sceptycyzmu trzymam za Ciebie mocno kciuki [emoji110]
I ja i ja mocno trzymam kciuki @Biedroneczka83. Uda się w końcu masz rację, ale może uda się tym razem?
Wiem, że nie wiadomo... Ale tak na prawdę to nigdy nic nie wiadomo...
Ja też siedzę jak na szpilkach
Powodzenia na becie w środę [emoji173]️

Cudo[emoji7] Ja tu jestem nowa na forum ale Was podczytywalam i bardzo Ci kibicowalam na poczatku ciazy. I tak myslalam oby Ci sie udalo i utarło noska wszystkim niedowiarkom którzy sie tak ostro spierali[emoji4]
Mądre słowa ;) wiec mój mały wielki człowieczek pokazał jak to się rośnie ;) aby tak dalej wtedy były mi przykro jak czytałam co niektóre komentarze ale mniejsza o to ważne ,ze jest dobrze ;)

reklama
Do góry