reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej
Witamy u nas.
Ja mieszkam w UK i lecze się w Polsce. Jest trochę z tym udręki i podróże i koszty dodatkowe ale podejście bez porównania i opieka i kontakt też. Ja bym Cię namawiała.
Sprawdź dokąd masz tanie połączenia, gdzie klinika jest z dobrym labo no i jeśli masz rodzinę to odeszły by Ci koszty hotelowe itp ale na serio jest warto się poświęcić.
Pozdrawiam z mokrego Manchesteru.
Witaj
Ja juz wybralam klinike Novum. Mialam jeszcze jedno podejscie robic tutaj, ale juz nie mam siły do nich. No i to ze nie mroza tych slabszych zarodkow zadecydowalo.
Wachalam sie bo tu byloby przede wszystkim wygodniej no ale da sie to wszystko zorganizowac.
Gratuluję Twojej super bety i bede trzymala kciuki za wizyte i oby dalej wszystko dobrze sie układało.
Pozdrawiam

reklama
@Megi1985@ super to razem będzie stresik, tylko ja mam 3 weryfikacje i pierwsza jest 3 dnia po transferze więc ja szybciej będę miała stresa. Jednak w kupie raźniej w kupie siła❤️❤️❤️

@annemarie czekamy na wieści kiedy u Ciebie transfer ❤️❤️❤️❤️

@Justin87 możesz wpisać mnie do kalendarza na 10.09 transfer ❤️❤️❤️

A ja jutro po trzech tygodniach urlopu wracam do pracy i dobrze że tylko na 4 dni to jakoś to przetrzymam, bo od transferu l4. Za dużo stresu mam w pracy by się narażać.

@paulinap gratuluję cudnych widoków ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Wszystkim pozostałym, których nie wymieniłam życzę wszystkiego dobrego. Miłego wieczoru Kochane❤️❤️❤️❤️

Gosia macie transfer w 2 rocznicę ślubu i moje urodziny :-)
Więc będę pić lampkę czerwonego syropu za Ciebie moja droga:*
Aby to był ostatni transfer w tym roku... kolejne tylko po rodzeństwo dla bliźniaków: [emoji173] [emoji182] [emoji110] [emoji3] [emoji8]

@Megi1985@ super to razem będzie stresik, tylko ja mam 3 weryfikacje i pierwsza jest 3 dnia po transferze więc ja szybciej będę miała stresa. Jednak w kupie raźniej w kupie siła❤️❤️❤️

@annemarie czekamy na wieści kiedy u Ciebie transfer ❤️❤️❤️❤️

@Justin87 możesz wpisać mnie do kalendarza na 10.09 transfer ❤️❤️❤️

A ja jutro po trzech tygodniach urlopu wracam do pracy i dobrze że tylko na 4 dni to jakoś to przetrzymam, bo od transferu l4. Za dużo stresu mam w pracy by się narażać.

@paulinap gratuluję cudnych widoków ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Wszystkim pozostałym, których nie wymieniłam życzę wszystkiego dobrego. Miłego wieczoru Kochane❤️❤️❤️❤️
W mojej klinice tez są trzy weryfikacje :rofl: i pierwsza również trzeciego dnia, więc betujemy razem;)

Dzieki za odpowiedz :) ciekawe co napisalas z tymi witaminami bo ja sporo tego biore ogolnie! Jak pytalam sie Pasnika o kmmunosupresje to mi mowil aby tylko nie brac koenzymu Q10, reszta bez zastrzezen ale moze musze sie tez spytac w klinice o transfer.
Niestety nie wiem jak to jest z Koenzymem. W moim przypadku zalecil mniej, aby watroby na prozno nie obciazac. Wiec pewnie to tez bardziej indywidualne zalecenie. Pewnie, zapytaj w klinice co i jak :)

reklama
Megi , wszystko stoi w gwiazdach, jutro mam mierzenie endo( w piatek bylo 10 mm) i sprawdzenie czy mam jeszcze stan zapalny w macicy. Wtedy sie rozstrzygnie czy , sobota czy pon czy wcale. Dawczyni ma punkcje w srode,na ostatnim usg bylo okolo 12 oocytow , zobaczymy. Niezaleznie czy teraz czy w nast cyklu bierzemy oczywiscie [emoji173]️[emoji173]️dwa.
Powodzenia kochana. Wierzę, że będzie dobrze [emoji173]️

Do góry