reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej
Witamy u nas.
Ja mieszkam w UK i lecze się w Polsce. Jest trochę z tym udręki i podróże i koszty dodatkowe ale podejście bez porównania i opieka i kontakt też. Ja bym Cię namawiała.
Sprawdź dokąd masz tanie połączenia, gdzie klinika jest z dobrym labo no i jeśli masz rodzinę to odeszły by Ci koszty hotelowe itp ale na serio jest warto się poświęcić.
Pozdrawiam z mokrego Manchesteru.
Witaj
Ja juz wybralam klinike Novum. Mialam jeszcze jedno podejscie robic tutaj, ale juz nie mam siły do nich. No i to ze nie mroza tych slabszych zarodkow zadecydowalo.
Wachalam sie bo tu byloby przede wszystkim wygodniej no ale da sie to wszystko zorganizowac.
Gratuluję Twojej super bety i bede trzymala kciuki za wizyte i oby dalej wszystko dobrze sie układało.
Pozdrawiam

reklama
@Megi1985@ super to razem będzie stresik, tylko ja mam 3 weryfikacje i pierwsza jest 3 dnia po transferze więc ja szybciej będę miała stresa. Jednak w kupie raźniej w kupie siła❤️❤️❤️

@annemarie czekamy na wieści kiedy u Ciebie transfer ❤️❤️❤️❤️

@Justin87 możesz wpisać mnie do kalendarza na 10.09 transfer ❤️❤️❤️

A ja jutro po trzech tygodniach urlopu wracam do pracy i dobrze że tylko na 4 dni to jakoś to przetrzymam, bo od transferu l4. Za dużo stresu mam w pracy by się narażać.

@paulinap gratuluję cudnych widoków ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Wszystkim pozostałym, których nie wymieniłam życzę wszystkiego dobrego. Miłego wieczoru Kochane❤️❤️❤️❤️

Gosia macie transfer w 2 rocznicę ślubu i moje urodziny :-)
Więc będę pić lampkę czerwonego syropu za Ciebie moja droga:*
Aby to był ostatni transfer w tym roku... kolejne tylko po rodzeństwo dla bliźniaków: [emoji173] [emoji182] [emoji110] [emoji3] [emoji8]

@Megi1985@ super to razem będzie stresik, tylko ja mam 3 weryfikacje i pierwsza jest 3 dnia po transferze więc ja szybciej będę miała stresa. Jednak w kupie raźniej w kupie siła❤️❤️❤️

@annemarie czekamy na wieści kiedy u Ciebie transfer ❤️❤️❤️❤️

@Justin87 możesz wpisać mnie do kalendarza na 10.09 transfer ❤️❤️❤️

A ja jutro po trzech tygodniach urlopu wracam do pracy i dobrze że tylko na 4 dni to jakoś to przetrzymam, bo od transferu l4. Za dużo stresu mam w pracy by się narażać.

@paulinap gratuluję cudnych widoków ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

Wszystkim pozostałym, których nie wymieniłam życzę wszystkiego dobrego. Miłego wieczoru Kochane❤️❤️❤️❤️
W mojej klinice tez są trzy weryfikacje :rofl: i pierwsza również trzeciego dnia, więc betujemy razem;)

Dzieki za odpowiedz :) ciekawe co napisalas z tymi witaminami bo ja sporo tego biore ogolnie! Jak pytalam sie Pasnika o kmmunosupresje to mi mowil aby tylko nie brac koenzymu Q10, reszta bez zastrzezen ale moze musze sie tez spytac w klinice o transfer.
Niestety nie wiem jak to jest z Koenzymem. W moim przypadku zalecil mniej, aby watroby na prozno nie obciazac. Wiec pewnie to tez bardziej indywidualne zalecenie. Pewnie, zapytaj w klinice co i jak :)

reklama
Megi , wszystko stoi w gwiazdach, jutro mam mierzenie endo( w piatek bylo 10 mm) i sprawdzenie czy mam jeszcze stan zapalny w macicy. Wtedy sie rozstrzygnie czy , sobota czy pon czy wcale. Dawczyni ma punkcje w srode,na ostatnim usg bylo okolo 12 oocytow , zobaczymy. Niezaleznie czy teraz czy w nast cyklu bierzemy oczywiscie [emoji173]️[emoji173]️dwa.
Powodzenia kochana. Wierzę, że będzie dobrze [emoji173]️

Do góry