reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
:) teraz muszę czekać i szukać czy ktoś mi tutaj usg za jakiś czas zrobi....
Na razie cichutko nic nikomu nie mówię i tak jak się ekscytuje to tak samo się boję...
Kochana, jeszcze raz gratulujeI tak sie ciesze! :) Jesli polskiego ginekologa nie ogarniesz to mozna umowic sie na early scan w baby bond, ja tam ide nastepnym razem, maja placowki w calym kraju, £89.

Dziewczyny, czy jak ja biore ten antybiotyk Nitrofurantoin sie to cos nazywa, to mam brac probiotyk? W ciazy mozna bo nic mi tu nie powiedzieli? A jeszcze mi tak na mysl przyszlo, co prawda mowilam lekarzowi ze po in vitro I na jakich jestem lekach ale ten antybiotyk nie oslabia chyab dzialania progesteronu I estrofemu co? Przyszlo mi po prostu na mysl bo np anytkoncepcji antybiotyk moze oslabiac/niwelowac jej dzialanie I mam nadzieje, ze w tym przypadku tak nie jest.

Hej Kobietki - życzę Wam i sobie w dniu dzisiejszy tylko samych cudownych wieści - bo chyba limit cotygodniowych złych wiadomości już Quwa na ten tydzień wyczerpałyśmy !!! oby ehhh
Ja z nerwów spać całą noc nie mogłam :( , a gdzie tu do 13 jak zadzwonią co z Stefka /Stefciem.
Mówię wcoraj do M , że ja w poprzednimi życiu musiałam być bardzo złym osobnikiem , że życie tak mnie doświadcza :growl: Jeszcze jak na złość wczoraj spotkałam koleżankę lat 43 z ogromnym brzucholkiem ciążowym :zawstydzona/y: i mowi , że w trzecim cyklu starań się udało:( eeeeeeeee . Dobra koniec mazamia i gderania - moje koty głodne , a one nie winne , ze pani lewą nogą wstała :D.
Także ten DUŻO UŚMIECHU RADOŚCI NAM DZIŚ ŻYCZĘ.
Aga ogromne kciuki za Stefanka [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] myslami z Wami [emoji173][emoji173]

Dziewczyny, czy jak ja biore ten antybiotyk Nitrofurantoin sie to cos nazywa, to mam brac probiotyk? W ciazy mozna bo nic mi tu nie powiedzieli? A jeszcze mi tak na mysl przyszlo, co prawda mowilam lekarzowi ze po in vitro I na jakich jestem lekach ale ten antybiotyk nie oslabia chyab dzialania progesteronu I estrofemu co? Przyszlo mi po prostu na mysl bo np anytkoncepcji antybiotyk moze oslabiac/niwelowac jej dzialanie I mam nadzieje, ze w tym przypadku tak nie jest.
Mieciu nie kombinuj za dużo. Gdyby antybiotyki obniżały progesteron to ciężarne dostawałby suplementację. Jeśli bardzo się niepokoisz to antybiotyk bierz w odstępach od progesteronu bo to on jest najważniejszy. Probiotyki zalecają brać choć ja tam nie zauważyłam jakiegoś efektu a kupowałam raczej te bardziej znane typu dicoflor.

Hejka :D
Dzisiaj dzień pełen wizyt przed crio.
@Olk@24, @Szczescie1986 , @NadziejaJest powodzenia dziewczyny, obyście dostały zielone światło na te ostatnie, bo tym razem szczęśliwe transfery. Dajcie znać później jak się sytuacja rozwija. :*
@Gosia892 już połówkowe? Ale że jak? Wow! :D Miłego podglądania maluszka, pokaż później zdjęcia swojego szkraba. [emoji173]️ Trzymam kciuki za same dobre wieści. [emoji110][emoji110][emoji110]
Dziewczynki przed crio, samych dobrych wiesci [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Gosia892, dopiero co sie dziwilam ze Ty juz na pierwsze prenatalne, a tu juz polowkowe?? Alez ten czas szybko leci [emoji4] mocne kciuki kochana [emoji110][emoji110]

Hej Pancie :) dzisiaj chyba trochę lepiej wiadomo nie skacze z radości ale już nie jestem taka oświata i postanowiłam działać. Dalej mam okropne bóle pewnie organizm chce wydalic kropka :( niech to się stanie jak najszybciej i chce już zacząć od nowa... Dzisiaj mam wizytę w klinice zobaczymy co powie mój lekarz. Oby mi dał zielone światło do kolejnego kriotransferu. Wszystkim wam życzę dobrego dnia :)
Kochana dobrze ze juz sie lepiej czujesz emocjonalnie[emoji173] najgorsze sa zawsze pierwsze chwile po zlej wiadomosci, pozniej czlowiek sobie jakos uklada w glowie i mysli nad dalszym planem dzialan. Choc wiadomo, bol zostaje [emoji853]
Kciuki za wizyte [emoji110] oby doszlo do samoistnego oczyszczenia, bez ingerencji z zewnatrz, bys mogla szybko podejsc do nastepnego transferu [emoji9]

Mieciu nie kombinuj za dużo. Gdyby antybiotyki obniżały progesteron to ciężarne dostawałby suplementację. Jeśli bardzo się niepokoisz to antybiotyk bierz w odstępach od progesteronu bo to on jest najważniejszy. Probiotyki zalecają brać choć ja tam nie zauważyłam jakiegoś efektu a kupowałam raczej te bardziej znane typu dicoflor.
Dziekuje motylku, masz racje, ale wiesz jak to jest na wszelkie sposoby czlowiek sie zastanawia zeby nie zaszkodzic. Wlasnie zadzwonilam tez do kliniki, maja skonsultowac z lekarzem I oddzwonic, oni chyba mnie tam juz maja dosyc! :o

reklama
Do góry