reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
Ceny u Ciebie to faktycznie zdzzierstwo totalne. Jakieś niewyobrażalne po prostu. Jedyne w czym mogłabym pomóc, to jeśli za lutinus płacisz dużo, to możesz zrobić jak Paulina i wysłać mi receptę, u mnie jest apteka, w tórej kupuję po 110zł. Ewentualnie możesz oprosić o tańsza luteinę, która powinna kosztować ok 50zł lub jeśli lekarz wykazałby odrobinę dobrej woli (a łaski nie robi) to mógłby wypisać z refundacją i wtedy to naprawdę jest sprawa kilku złotych. Atosibanu jeśli miałaś badanie kurczliwości i wyszło ok to bym nie brała, poproś o receptę na spasmolinę (dziewczyny chwalą, że skuteczna), lub relanium. Jak coś to dawaj ogłoszenie parafialne i będziemy kombinować z receptami/lekami dla Ciebie :)
Mam prawie cale opakowanie spasmoliny. Moge wyslac

Do góry