reklama
Dziewczyny mój pomysł jest taki zrezygnuje ze scratingu ze wzglesu na koszty.a zwiększa encorton do 15mg
Relanium. Spasmolina. Magnez 3*1. Clexane 0.40. Acard. Prolutex. Litinus. Duphastan .luteine 100mg dodatkowo .
3 dni leżenia plackiem aby macica odpoczeła.
Co wy na to ?
Relanium. Spasmolina. Magnez 3*1. Clexane 0.40. Acard. Prolutex. Litinus. Duphastan .luteine 100mg dodatkowo .
Co wy na to ?
sssurykatka
Fanka BB :)
sunrisea
ja mam relanium , przypomnij sie na privA czy ktoś ma do sprzedania prolutex lub lutinus? A może relanium ?
motylek24
Ja się może nie znam ale mi nie zalecali leżenia plackiem po transferze. Lekarz zawsze powtarzał proszę dbać o siebie ale starać się prowadzić normalny tryb życia. Chyba trochę lepiej się poruszać wtedy ukrwienie macicy też będzie bardziej naturalne.Dziewczyny mój pomysł jest taki zrezygnuje ze scratingu ze wzglesu na koszty.a zwiększa encorton do 15mg
Co wy na to ?
Co do leków to nie mam pojęcia.
gosia321
Poczekajcie jak bedziecie po transferze w ciazy to dopiero jest opuchliznaO matko a ja myślałam ,ze tylko ja puchnie niby tydzień na ale czuje ,ze już zaraz pęknę
motylek24
Opuchlizna 9 miesiąca to dopiero jest widocznaPoczekajcie jak bedziecie po transferze w ciazy to dopiero jest opuchlizna
gosia321
A i Agolutin tez chyba masz z kliniki po ich cenach a wiem ze niskie nie sa. Popros o recepte na Atosiban w Czechach pudelko jest za 12 zl a napewno ktos tu sie znajdzie kto by pomogl ogarnac odbior i wysylke leku do ciebieCeny u Ciebie to faktycznie zdzzierstwo totalne. Jakieś niewyobrażalne po prostu. Jedyne w czym mogłabym pomóc, to jeśli za lutinus płacisz dużo, to możesz zrobić jak Paulina i wysłać mi receptę, u mnie jest apteka, w tórej kupuję po 110zł. Ewentualnie możesz oprosić o tańsza luteinę, która powinna kosztować ok 50zł lub jeśli lekarz wykazałby odrobinę dobrej woli (a łaski nie robi) to mógłby wypisać z refundacją i wtedy to naprawdę jest sprawa kilku złotych. Atosibanu jeśli miałaś badanie kurczliwości i wyszło ok to bym nie brała, poproś o receptę na spasmolinę (dziewczyny chwalą, że skuteczna), lub relanium. Jak coś to dawaj ogłoszenie parafialne i będziemy kombinować z receptami/lekami dla Ciebie
gosia321
Ostatnie podejscie invicta GdanskWłaśnie po tej próbie widzę trochę przestarzałe podejście, o immunologie pytałam i faktycznie tego nie uznaja. moj plan to wizyta u dr. Pasnika i nowa klinika. A Ty gdzie się leczylas?
reklama
reqiem
Hej sorki, że się wtrące, był tu temat nieubezpieczonej osoby podczas ciąży. W Polsce obowiązują przepisy, że kobieta w ciąży przysługuje darmowa opieka zdrowotna, poród itp i do 6 dnia połogu nawet jak nigdy nie pracowała w PL. Leki na ryczałt i badania to samo. Jedyne warunki to polskie obywatelstwo i zamieszkanie na teretorium kraju. Tylko przed każdą wizytą trzeba wypełnić taką deklaracje, że jest się nieubezpieczonym, ale w ciąży [emoji4]
Podziel się: