reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój to samo powiedział ale teraz lata zachwycony. [emoji6] Tak więc chyba najtrudniejszy jest moment podjęcia decyzji. Jednak dalej się martwię o mojego męża jak będzie znosił komentarze o wyglądzie dzieci. On nic nie mówi ani nie wyraża żadnych obaw.
Nie przejmuj się Kochana :) ja mam w rodzinie przypadek adoptowanego rodzeństwa i uwierz mi, może to dziwnie zabrzmi, ale są tak podobne do rodziców adopcyjnych, że w życiu byś nie pomyślała ze są nie ich. Wasze Kropki będą najsliczniejsze na świecie i podobne do Was zobaczysz :) nas Ci którzy nie wiedzą że to było invitro ciągle pytają a po kim te bliźniaki, przecież w rodzinie Ne było itp itd wiec juz zamiast wszystko tłumaczyć mówię, że tworzymy nowa tradycje i zawsze lubilismy być inni niż reszta - i się zamykają :D lecie na ludzi, liczy się tylko Wasze szczęście!

Nie przejmuj się Kochana :) ja mam w rodzinie przypadek adoptowanego rodzeństwa i uwierz mi, może to dziwnie zabrzmi, ale są tak podobne do rodziców adopcyjnych, że w życiu byś nie pomyślała ze są nie ich. Wasze Kropki będą najsliczniejsze na świecie i podobne do Was zobaczysz :) nas Ci którzy nie wiedzą że to było invitro ciągle pytają a po kim te bliźniaki, przecież w rodzinie Ne było itp itd wiec juz zamiast wszystko tłumaczyć mówię, że tworzymy nowa tradycje i zawsze lubilismy być inni niż reszta - i się zamykają :D lecie na ludzi, liczy się tylko Wasze szczęście!

A macie tak jak na ulicy widzicie bliźniaki to się się zastanawiacie, ze pewnie po invitro? ;))))

@Niezapominajka2018 powodzenia na wizycie. Masz jeszcze mrożaczki? Jeśli tak, to mam nadzieję, że dostaniesz zielone światło na crio w tym cyklu. Daj znać po wizycie. [emoji8]
@NadziejaJest powodzenia, daj znać, co wymyślił lekarz, jakie leki do crio przepisał. Już trzymam kciuki, żeby ten transfer był szczęśliwy. [emoji110][emoji110][emoji110]
Miłego dnia. [emoji8]
No ja juz po wizycie. U mnie endo troszke pomalutku idzie bo dzis tylko 6mm prawie 7… dlatego esfrofem 3x1 i w piatek kolejna wizyta. Juz wybralam zarodek, bedziemy transferowac blastocyste 4AB. Dodatkowo jeszcze pani dr zasugerowala ze cos na rozrzedzenie krwi da. Mowi ze nie zaszkodzi a moze pomoc;) i jeszcze kurczliwosc pochwy przed transferem bedziemy robic. Ktoras robila? No....czuje sie dopieszczona po wizycie, jakkolwiek to brzmi;););)

reklama
U nas też wielkie zdziwienie wśród osób, które nie wiedzą o ivf, że będą bliźniaki. ;)

Do góry