motylek24
Fanka BB :)
Zawsze myśle że bliźniaki są z in vitro, a już u starszych par to nawet do męża komentuje.Ja tak. Powiedziałam to mojej mamie, stwierdziła, że przesadzam. [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze myśle że bliźniaki są z in vitro, a już u starszych par to nawet do męża komentuje.Ja tak. Powiedziałam to mojej mamie, stwierdziła, że przesadzam. [emoji14]
Anetko daj namiary na tą książkę jak możesz ;-)Kochana wspieramy sie zatem!
Ja jeszcze czekam na ksiazeczke o ivf psycholog Bogdy o ktorej wspominala annemarie wczoraj. Kochana @Adunia mi ja sprezentowala i niebawem bede czytaaac. [emoji4]
Ja dostałam na wypisie jaki zarodek mi podano. Wcześniej zmaltretowałam tego od zarodków i wiem że jeszcze zamrozili 1BB. Reszty historii moich zarodków nie znam ale planuję przed kolejnym transferem się zapoznać.A to nie - zreszta ja mało wiem, co miałam bo mi nie mówią jakie mam te zarodki, a Wy kody wrzucacie 4ac 2bb itd. Mi lekarz mówi ze są dobre i tyle. Dopiero na wypisie z 1 procedury dostałam info o tych kodach.
Ja mówiłam o tym ze w momencie zapłodnienia tego dedykowanego ze wszczepia się plemnik może się struktura tak ułożyć komorki ze potem zarodek się dzieli.
Nie wiem czy dobrze pamiętam ale wydaje mi się, że @Koniczyna82 miała robiony scratching a później się okazało, że nie powinna była mieć ze względu na podwyższone komórki NK. Ogólnie często się tu przewija ten wątek, że dziewczyny, które mają problem z komórkami NK nie robią scratchingu.A kto Tobie to mówił ? Moje komórki Nk to 22%
Ja dostałam na wypisie jaki zarodek mi podano. Wcześniej zmaltretowałam tego od zarodków i wiem że jeszcze zamrozili 1BB. Reszty historii moich zarodków nie znam ale planuję przed kolejnym transferem się zapoznać.
Właśnie chyba Gosia też mi tak pisałaNie wiem czy dobrze pamiętam ale wydaje mi się, że @Koniczyna82 miała robiony scratching a później się okazało, że nie powinna była mieć ze względu na podwyższone komórki NK. Ogólnie często się tu przewija ten wątek, że dziewczyny, które mają problem z komórkami NK nie robią scratchingu.
Mam nadzieję, że coś nie pochrzaniłam.
Teraz na pewno się uda 3mam kciuki@NataliaNNN ja tez jestem u tego doktora w B i bardzo go sobie cenie.
To mega sympatyczny człowiek. U mnie co prawda nie idzie wszystko zgodnie z planem, bo jestem po 4 transferach, histero i ciąży brak.
Ale nie uważam na tą chwilę, że to wina lekarza, bo mieliśmy ładne zarodki. Okazało się, że problem tkwi w immunologii.
Mi też lekarz nic nie powiedział jakie są zarodki. Pamietam tylko przy pierwszym transferze pokazali nam wszystkie Ale za wiele nie powiedzieli na temat klasy.A to nie - zreszta ja mało wiem, co miałam bo mi nie mówią jakie mam te zarodki, a Wy kody wrzucacie 4ac 2bb itd. Mi lekarz mówi ze są dobre i tyle. Dopiero na wypisie z 1 procedury dostałam info o tych kodach.
Ja mówiłam o tym ze w momencie zapłodnienia tego dedykowanego ze wszczepia się plemnik może się struktura tak ułożyć komorki ze potem zarodek się dzieli.
To ja sie wetne beszczebelnieAnetko daj namiary na tą książkę jak możesz ;-)