Sol
Fanka BB :)
Dzięki Anetka. [emoji8][emoji8][emoji8]Wow! Wow! Ale czad! Gratuluję!!!!!
Trwaj mój cudzie kochany...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Anetka. [emoji8][emoji8][emoji8]Wow! Wow! Ale czad! Gratuluję!!!!!
Nie swiruj Felia. Nie martw się. U mnie takie klucia były zawsze dobrym objawem.Dziewczyny ja zaraz cholery dostane Dopiero 1 dpt a ja tym razem mam dosc mocne bole brzucha i byl nawet mocniejszy skurcz. Bralam relanium, nospe forte i guzik. Obawiam sie, ze to koniec juz na wstepie
więc miałam racje.. utrzymaj poziom prgDziekuje bardzo. [emoji177] Wiem, że to dopiero początek ale cudowny jak na razie.
Nie mam pojęcia skąd było to krwawienie...
Właśnie mi się przypomniało kochana i miałam pisać do Ciebie jak poszło.Ja już po prenatalnych. Coż wizyta długa .Dużo szukania. Maluszek rozbawiony obracał się , przeszkadzał. Płci nie znamy. Lekarz stwierdził , że za wcześnie albo nie chciał się pomylic. Tak w skrócie 160d/min, długośc 7,69 cm. Wg usg idealnie 12+4 , nt 1,9 , kośc nosowa widoczna, nóżki , rączki wszystko na miejscu. Mówił szczegółowo pokazywał mi i mężowi. Na koniec spytałam czy jest ok z dzieckiem a on mi na to , że czekamy na krew i genetyka.. eh.No i oczywiście reklama.. że są inne badania a 2 tys kosztują i mają super wyniki itp itd.. Gentyka za 2 tygodnie nie ma Omówienie dopiero 20 września... - wieki... Teraz troszkę spokojniejsi , wizyta zwykła 13.09 więc grzecznie czekamy.
a nie słyszałaś , że czwarty to ten szczęśliwy??Cześć dziewczynki, dawno mnie tu nie było, ale na wstępie gratuluję wszystkim szczęśliwym mamusiom, a za pozostałe mocno 3mam kciuki. Jestem po 3 nieudanym transferze blastki 4bb. Moja rozpacz nie do opisania ;( proszę Was podpowiedzcie co dalej robic. Mam pustkę w głowie. Beta nawet nie drgnela, a miało być tak pięknie ;(((
Kochana tylko jak i gdzie robić ten czwarty??? Pomomocy!!!a nie słyszałaś , że czwarty to ten szczęśliwy??
Oby. Bo ja sie na 4 szykujea nie słyszałaś , że czwarty to ten szczęśliwy??