reklama
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Właśnie wróciłam z bety... Wyniki około 16 tej. Nie wiem czy nie za wcześnie 6 dpt blastocysty. Siedziałam na poczekalni z babeczka w ciąży, jak ja jej zazdrością. Wiem że tak nie ładnie ale mimo wszystko cholernie jak ja jej zazdrościlam. Zrobiłam też Progesteron nie wiem po co o się na tym nie znam
Ja bete zawsze robilam 6dpt blastki. Jesli wyszla negatywna to potem (za 2/3 dni) nic sie nie zmienilo. Oczywiscie powtarzalam zgodnie z zaleceniami kliniki 9dpt (w mojej klinice ta beta jest miarodajna i pozwala odstawic/kontynuowac branie lekow). U mnie 6dpt przy udanym transferze beta wyniosla cos kolo 30 (ale to sprawa bardzo indywidualna wiec nie ma co sie sugerowac).
motylek24
W klinice fotel ginekologiczny jest w gabinecie plus łazienka do przygotowania się na tenże fotel. Męża wywalam i już, gin np. pobiera też wymazy, ogląda przez wziernik czy czysto i nie ma infekcji. Jakoś nigdy nie widziałam powodu aby mąż zostawał w gabinecie.To nie ma u was parawanu ktory cie zaslania. Ja nawet teraz w ciazy mam parawan ktory lekarz odsowa tak zeby emek widzial monitor i mnie od pasa w gore
W moim mieście chodze do ginekologów gdzie mają gabinet, plus łazienka plus pokój badań. W ciąży męża zaprosiłam gdzieś w 14 tc jak lekarz robił USG przez powłoki. No trochę taka dzika jestem.
lafantynka
Jupi jupi jupi!!!!!! Wszystko dobrze!!! Bobas ma już 0,5 cm Serduszko bije jak trzeba! Żadnego krwiaka, po prostu wszystko lux!! Oj kamień z serca! Dziekuje kochane za kciuki!!! Za pocieszanie! Za wszystko! Jesteście niezastąpione!
Sol
8dptKochana idz jutro i w czwartek na bete tak jak masz ja umowiona tylko beta moze ci pokazac czy sie udalo czy nie testy nie pokaza wzrostu
9dpt
10dpt
11dpt
...
Załączniki
dżoasia
Oczekiwanie, kochana! Co u Was? Jak Syneczek? Jak się czujesz?Ja bete zawsze robilam 6dpt blastki. Jesli wyszla negatywna to potem (za 2/3 dni) nic sie nie zmienilo. Oczywiscie powtarzalam zgodnie z zaleceniami kliniki 9dpt (w mojej klinice ta beta jest miarodajna i pozwala odstawic/kontynuowac branie lekow). U mnie 6dpt przy udanym transferze beta wyniosla cos kolo 30 (ale to sprawa bardzo indywidualna wiec nie ma co sie sugerowac).
Super Kochana, gratulujeJupi jupi jupi!!!!!! Wszystko dobrze!!! Bobas ma już 0,5 cm Serduszko bije jak trzeba! Żadnego krwiaka, po prostu wszystko lux!! Oj kamień z serca! Dziekuje kochane za kciuki!!! Za pocieszanie! Za wszystko! Jesteście niezastąpione!
Szczescie1986
Ja biorę podobnie dziennie 11 pigułekwieczorna zmiana - BRAWO MY !!!
Zobacz załącznik 892013
jest dzidzia moim okiem
reklama
Podziel się: