reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mógł się jeden ewakuować, to po pierwsze a po drugie, to są tylko testy. Musisz sprawdzić betę. Pamiętasz niedawną historię Pauliny?
Sprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.
Jutro idę na krew.
Pamiętam, ale Pauline cały czas beta rosła a tutaj najwyraźniej spadła.
Tak czy inaczej sprawdzę :*

Nie masz normalnego testu?? Mi z góry to są dwie kreski te z dolu co czujność maja nawet pare dni nie bardzo czaje ...który dzień u ciebie i jaki zarodek ?
Te z dniami są od zapłodnienia w tygodniach. Wczoraj było już ok 3 tyg dziś jest 2 tzn, że beta spadła.
Kaszanka znowu...
Ale sprawdzę krew tak czy inaczej.

Jupi jupi jupi!!!!!! Wszystko dobrze!!! Bobas ma już 0,5 cm[emoji173]️ Serduszko bije jak trzeba! Żadnego krwiaka, po prostu wszystko lux!! Oj kamień z serca! Dziekuje kochane za kciuki!!! Za pocieszanie! Za wszystko! Jesteście niezastąpione![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
[emoji7] [emoji7] [emoji7] cudownie

reklama
Mam jeszcze pytanie do relanium. Dostane na to recepte ale mam jeszcze w domu kilka tabletek. Lekarz nie mowil nic o wzieciu przed transferem. Jak bylo u was? Bralyscie? Ile?
Bierz, bierz. Teraz spokojnie jedna a druga tuz przed transferem. Trzecia na wieczor, bo zakladam ze masz dawke 2mg. Jesli 5 to wez przed transferem i naw wieczor. Mi dawali w klinice przed transferem i nospe i relanium - obie lykalam naraz. Ale u Szlachty. Jak mialam u Wyrobki to dali tylko nospe.

Do góry