Sol
Fanka BB :)
Zobacz całe zdjęcieJa biorę podobnie dziennie 11 pigułek
jest dzidzia moim okiem
Bio chem jak byk...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz całe zdjęcieJa biorę podobnie dziennie 11 pigułek
jest dzidzia moim okiem
Mógł się jeden ewakuować, to po pierwsze a po drugie, to są tylko testy. Musisz sprawdzić betę. Pamiętasz niedawną historię Pauliny?
Sprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.Mógł się jeden ewakuować, to po pierwsze a po drugie, to są tylko testy. Musisz sprawdzić betę. Pamiętasz niedawną historię Pauliny?
Nie masz normalnego testu?? Mi z góry to są dwie kreski te z dolu co czujność maja nawet pare dni nie bardzo czaje ...który dzień u ciebie i jaki zarodek ?Ja biorę podobnie dziennie 11 pigułek
jest dzidzia moim okiem
Jupi jupi jupi!!!!!! Wszystko dobrze!!! Bobas ma już 0,5 cm Serduszko bije jak trzeba! Żadnego krwiaka, po prostu wszystko lux!! Oj kamień z serca! Dziekuje kochane za kciuki!!! Za pocieszanie! Za wszystko! Jesteście niezastąpione!
Te z dniami są od zapłodnienia w tygodniach. Wczoraj było już ok 3 tyg dziś jest 2 tzn, że beta spadła.Nie masz normalnego testu?? Mi z góry to są dwie kreski te z dolu co czujność maja nawet pare dni nie bardzo czaje ...który dzień u ciebie i jaki zarodek ?
[emoji7] [emoji7] [emoji7] cudownieJupi jupi jupi!!!!!! Wszystko dobrze!!! Bobas ma już 0,5 cm[emoji173]️ Serduszko bije jak trzeba! Żadnego krwiaka, po prostu wszystko lux!! Oj kamień z serca! Dziekuje kochane za kciuki!!! Za pocieszanie! Za wszystko! Jesteście niezastąpione![emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Ja testom do konca nie wierze u mnie w 16 dpt wyszedl blady cien a to byl juz ktorys test z rzedu a beta ok 1500
Ech, dostalam zaparcia chyba od tych lekow. Zawsze cos przed transferem. Teraz ani leku na to nie wezme :/
Bierz, bierz. Teraz spokojnie jedna a druga tuz przed transferem. Trzecia na wieczor, bo zakladam ze masz dawke 2mg. Jesli 5 to wez przed transferem i naw wieczor. Mi dawali w klinice przed transferem i nospe i relanium - obie lykalam naraz. Ale u Szlachty. Jak mialam u Wyrobki to dali tylko nospe.Mam jeszcze pytanie do relanium. Dostane na to recepte ale mam jeszcze w domu kilka tabletek. Lekarz nie mowil nic o wzieciu przed transferem. Jak bylo u was? Bralyscie? Ile?