reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Sprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.
Jutro idę na krew.
Pamiętam, ale Pauline cały czas beta rosła a tutaj najwyraźniej spadła.
Tak czy inaczej sprawdzę :*

Solniczko! Słoneczko!
Powiem dosadnie. Te testy robią Chińczycy i wszystko możliwe.... w zyciu za tak małe pieniadze test Ci dokładnie nie powie. Moglas mieć inne stężenie sikow itd.
Nie nakręcaj się!!!!
Ja wierze w Twój zarodek i idź spokojnie na betę. ;) ;)

Bierz, bierz. Teraz spokojnie jedna a druga tuz przed transferem. Trzecia na wieczor, bo zakladam ze masz dawke 2mg. Jesli 5 to wez przed transferem i naw wieczor. Mi dawali w klinice przed transferem i nospe i relanium - obie lykalam naraz. Ale u Szlachty. Jak mialam u Wyrobki to dali tylko nospe.
Dzieki Kochana. Ja juz znow fiziuje... Brzuchol mnie pobolewa, jak nie zaparcie to skurcz i toaleta, masakra, ale sie zestresowalam juz na wstepie. Ok, Nospe Forte juz wzielam. Wezme Relanium przed transferem bo teraz sama jade do kliniki i nie chce po drodze pasc :) Dzieki!

No to czas sie zbierac. Lomatyjo, przezywam jak za pierwszym razem a nawet jeszcze gorzej :)

Bierz, bierz. Teraz spokojnie jedna a druga tuz przed transferem. Trzecia na wieczor, bo zakladam ze masz dawke 2mg. Jesli 5 to wez przed transferem i naw wieczor. Mi dawali w klinice przed transferem i nospe i relanium - obie lykalam naraz. Ale u Szlachty. Jak mialam u Wyrobki to dali tylko nospe.

U mnie się nospy nie bierze.
Ja już załadowana biedronkami. [emoji6] [emoji6]
[emoji221][emoji221]podobno ładnie się roZmnozily i są ładne pod względem biologicznym. ;)
Mam dalej łykać progesteron i estrofem i tyle.

Ostatnia edycja:
Sprawdzę będę kochana ale ja miałam tylko jeden zarodek.
Jutro idę na krew.
Pamiętam, ale Pauline cały czas beta rosła a tutaj najwyraźniej spadła.
Tak czy inaczej sprawdzę :*
Przypominam moją sytuację nieciekawą. Testy wywal precz. Stężenie hormonu w moczu zależy ile wypiłaś. Nie jest to miarodajne.

reklama
Do góry