reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie pamiętam, że bierzesz estrofem ale myślałam że końcu @ przyszła.
Kurcze nie źle to musi być skomplikowane jak ma się do tego wszystkiego nie regularnie okres. Współczuję Ci. Mam nadzieję, że poczujesz się lepiej i że dojdzie do immunopresji tak jak planowałas.
Wiesz co, dla mnie zawsze pocieszeniem jest jak patrzę na moją córkę. Zobacz Ty masz zdrowego, super 6 latka i to już na prawdę jest wielki sukces. Jesteśmy mamami i uwielbiamy nimi być mimo iż czasem jest super ciężko. Na pewno nam się jeszcze uda a jak jakimś trafem tak sie nie stanie to mamy dla kogo żyć. Trzymaj się kochana i nie smuc sie [emoji173]️
Kochana jestem całym sercem z tobą. Tak bardzo się ucieszyła jak pokazała zdjęcie pozytywnego testu tym bardziej że mamy tego samego lekarza i podobne schorzenia. Ja jednak nie tracę nadziei i za ciebie i za siebie...

reklama
Ja niestety nie mam jeszcze dzieci, jedynie dwa pieski które tak traktuje :) dwa kundle 4 lata różnice obydwa że schroniska:) śpią z nam w łóżku i radzą na wszystkie sposoby, z jednym mam problem bo chce wszystkich gryźć i musimy mocno uważać ostatnio kuriera ugryzł :) ale gdyby nie one to byłoby bardzo ciężko... Tak bym chciał dziecko wychować z psami, zarazić je miłością i pasja do zwierząt :)

Kochana jestem całym sercem z tobą. Tak bardzo się ucieszyła jak pokazała zdjęcie pozytywnego testu tym bardziej że mamy tego samego lekarza i podobne schorzenia. Ja jednak nie tracę nadziei i za ciebie i za siebie...
Dziękuję kochana. Ja też trzymam kciuki. Jeśli mi się teraz nie udało to nie znaczy, że tobie się nie uda. Pamiętaj, że mój pierwszy transfer się udał :)

Co do testu to 8dpt pokazał mi kreskę. I to na dość wrażliwym teście. A Ty 5 dpt... gluptasku. Poczekaj na sikance albo idź na bete x

Bardzo dziękuję, wiem że jeszcze trzeba poczekać. Myślicie że to dobry pomysł robić codziennie test i sprawdzać z dnia na dzień różnice? :)
Można. Tylko tej samej firmy jak już, takie same. Bo jak zaczniesz kombinować to zwariujesz.

Najlepiej, jeśli masz taką możliwość rób betę a dla małej tortury możesz sikac co dziennie :)

reklama
Zobacz załącznik 891980
Witam wszystkie forumowe Ciocie [emoji173]️
Mam na imie Karolinka - przyszłam na świat siłami natury 21.08.2018r. o godzinie 14.52 [emoji173]️
Ważę 3400 gram, 55 cm, i dostałam 10/10 w skali Apgar.
Jesteśmy już w domku - i uczymy się siebie nawzajem [emoji173]️
Dziekujemy za wszystkie dobre i ciepłe słowa.
I prawdą jest to że szczęścia nie można sobie kupić - ale można je sobie urodzić [emoji173]️
My po po 6 latach walki doczekaliśmy się tej chwili [emoji173]️
I Każdej w Was z calego serca życzymy takiego finału[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Śliczna jest!!![emoji7] [emoji7] [emoji7] Gratulacje, dużo zdrówka dla Was [emoji8] [emoji8] [emoji8]

Do góry