chlopkers
Fanka BB :)
Jaki slodziak [emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki slodziak [emoji173][emoji173]
Jeśli się czujesz na siłach to owszem. Ja od 5 tc byłam na l4. Poprzednie poronienia nauczyły mnie ostrożności i tego, że w korporacji nikt mi lizaka nie da za to, że się poświęcam. Mój lekarz dał mi zwolnienie z kodem B i miałam przynajmniej święty spokój
Super! Moje gratulacje️️️
oooooo ale słodziak! Jejku!! Sam cukier!
Kochana z Ciebie Żonka [emoji4]
Genow nie naprawisz, ale mozesz uniknac ewentualnego ryzyka (jesli wyszloby cos nie tak) przekazania dziecku wadliwych genow. Jak np wspomniana przez laski ostatnio mukowiscydoza, choroba nieuleczalna i bardzo ciezka
Gratulacje[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]
Wspaniale!!!!! Jaki on cudownyyyyy.<3Kochane mamy się dobrze[emoji173] waze 3900 i mam 59 cm[emoji173] zdjęcie wrzucę wieczór
@Kurcia ja od wczoraj wystartowałam na menopur 300 i też długi - damy radęWspaniale!!!!! Jaki on cudownyyyyy.<3
Trzymajcie sie zdrowo i tulcie duzo.
@ilmenau ale wspaniale! Co za niesamowite wiesci!!
Ja po wizycie. Doktor proponuje dlugi protokol (tak mialam za pierwszym razem i mialam 3 zarodki) tylko teraz na 225 menopuru zamiast 150 gonalu. Zeby jak najwiecej pecherzykow.
Mowi ze na ultradlugi nie zareagowalam wogole.
Krotki mowi ze nie bo endometrioza. Wiem ze czesc z Was mimo endomendy miala krotki. Dlatego sie waham troche.