ilmenau
Fanka BB :)
Trzecie
A badalas immunologie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzecie
A nawet nie wiem.... tak się znamA badalas immunologie?
Ja jest w Ostrawie w Gyncentrum (ale nie tym które jest związane z Katowicami) . Tam trafiłam z polecenia mojego lekarza prowadzącego. W poniedziałek przeżyłam szok. Bo jak jeździłam na wizytę to owszem jakieś 2 czy 3 pary z Polski były. A w poniedziałek miałam punkcję. A tam sala i na niej byłyśmy w 4 osoby do punkcję 3 Czeszki i ja. Ja miałam ostatnia. Tak więc potem przyszły Panie na transfer i prawie same Polki. Transfer robią w 5 tej dobie po punkcji.
Kochana właśnie nie wiem co myśleć nigdy nie plamilam ( na szczęście mnie to ominęło bo wiem jak dziewczyny to przeżywały ) .. brzuch boli okresowo , napina się.. przez chwilę było czysto i znowu plamie także nie wiem co myśleć... ?Kochana ja po badaniu ginekologiczny dłonią jak mnie przyjeli w poniedziałek 9dni po terminie wylecial mi taki skrzep ze szok sory za szczegoly ale jak watróbka wygładal że aż sie przestraszyli i kazali obserwowac. Ostatecznie założyli balonik we wtorek i plamiłam na brązowo a wywoływali w środę także może po masażu ruszy a może to takie symptomy że wszystko już gotowe a dziecku się nie spieszy.
Powinnam byla jednak zainwestowac w loda. Dzieki za wpis :*Powodzenia. [emoji8] już Cię wpisałam w kalendarz, więc musi się udać. [emoji4] no chyba, że jednak teścik nas pozytywnie zaskoczy -> II hihi
Ehh, szkoda lodaCoz, wiesci z kibla do dooopu Takze lece na zabieg
A nawet nie wiem.... tak się znam
Nie to raczej nie miałam czegoś takiego. Planuje Pani dr tak jak mówię laparoskopie...Komorki NK, leukocyty, v-leiden, mthfr i wiele innych. Ja tez zawsze mialam 0 a tym razem po immunosupresji cos sie zadzialo i bera wyszla pozytywna.
Ja bylam u naszego cudotworcy z Łodzi
Nie to raczej nie miałam czegoś takiego. Planuje Pani dr tak jak mówię laparoskopie...
Taka pogoda wpływa na wszystkich, na maluszka na pewno też. A u nas ok, dzieci rosną zdecydowanie za szybko, ładnie się rozwijają, od września idą do żłobka (nie wiem kto będzie bardziej płakał pod zlobkiem haha). No i ten upał.....mogło by być ciepło tak ok 25-26 stopni ale 32 w cieniu to już za dużo jak dla mnieNa szczęście wszystko dobrze.... jutro jadę do lekarza i zobaczymy jak malutki rośnie. Dzisiaj jakiś mało aktywny słuchałam serduszka więc jest wszystko dobrze.... może przez te upały też ciągle śpi. Dzisiaj stanelam na wagę....chyba się zepsuła bo coś za dużo pokazuje [emoji14]
A co u WAs ? Jak Dzieciaczki?[emoji173]