Zakasam kiece i lece na scratching dopoki bloody marry jeszcze spi. Ale ja glupia jestem. Na wszelki wypadek kupilam sikacza, ktorego uzyje przed Logiki w tym nie ma, ale jak juz mam to opoznienie w @ to nie bede zalowala i zamiast loda kupic zrobie sikacza
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
Oooo dziękuję - przepis "ukradne"Ja lubiłam jajka rozbełtane z białym serem, smażone jak omlet, do tego owoce, orzechy i miodzio Mogłam jeść codziennie
Ja właśnie też przy dwóch wcześniejszych nie miałam. Teraz było coś co przypominalo mi właśnie plamienie implatyacyjne. Ale beta mała jak widaćJakie plamienie? Implantacyjne?
Nie. U mnie beta zawsze 0. Nic nigdy nie drgnelo... :/
Justin87
Powodzenia. [emoji8] już Cię wpisałam w kalendarz, więc musi się udać. [emoji4] no chyba, że jednak teścik nas pozytywnie zaskoczy -> II hihiZakasam kiece i lece na scratching dopoki bloody marry jeszcze spi. Ale ja glupia jestem. Na wszelki wypadek kupilam sikacza, ktorego uzyje przed Logiki w tym nie ma, ale jak juz mam to opoznienie w @ to nie bede zalowala i zamiast loda kupic zrobie sikacza
Na dzień dzisiejszy niemam :/ Zamrożonych mamy jeszcze chyba 13. Pani doktor wspominała coś O planowaniu laparoskopi lub jakimś innym zabiegu, ponieważ mam najprawdopodobniej wodniaka.Mala87 - bardzo mi przykro; mało się odzywasz albo nie czytałam akurat. Jaki masz dalszy plan - masz mrozaki?
dżoasia
Czekamy na wiesci z kiblaZakasam kiece i lece na scratching dopoki bloody marry jeszcze spi. Ale ja glupia jestem. Na wszelki wypadek kupilam sikacza, ktorego uzyje przed Logiki w tym nie ma, ale jak juz mam to opoznienie w @ to nie bede zalowala i zamiast loda kupic zrobie sikacza
annemarie
Novum chyba ze 600 zl bierzenoz sie w kieszeni otwieraKliniki maja tylko se kasuja. Ja w klinice 350 zl placikam a w aptece cis koło 35 i jezdzilam na podanie do nocnej opieki
TrzecieTule mocno
A które to Twoje podejście bo nie pamiętam, przepraszam:/
Na szczęście wszystko dobrze.... jutro jadę do lekarza i zobaczymy jak malutki rośnie. Dzisiaj jakiś mało aktywny słuchałam serduszka więc jest wszystko dobrze.... może przez te upały też ciągle śpi. Dzisiaj stanelam na wagę....chyba się zepsuła bo coś za dużo pokazujeA tak przy okazji, co słychać u Ciebie?
A co u WAs ? Jak Dzieciaczki?❤
reklama
Czekamy na wiesci z kibla
Coz, wiesci z kibla do dooopu Takze lece na zabieg
Podziel się: