Agniecha1508
Fanka BB :)
No to , teraz juz nie stresuj siebie i kropka !!!!!!!!!!!!!!!!Cieszę się piękny ten pecherzyk wiec jutro nigdzie nie jadę jadę dopiero 20 sierpnia zgodnie z planami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to , teraz juz nie stresuj siebie i kropka !!!!!!!!!!!!!!!!Cieszę się piękny ten pecherzyk wiec jutro nigdzie nie jadę jadę dopiero 20 sierpnia zgodnie z planami
Ważne ze jest dobrze i ze pięknie rośnie mój pecherzykNikt tu nie chciał straszyć Pauli, raczej przygotować ją, że może to się skończyć inaczej. Jej posty były tak optymistyczne, że aż trudno było uwierzyć. Niestety invitro to ciężka droga i wiele dziewczyn ma tu złe doświadczenia ze słabo rosnącymi betami. Wiadomo, trzeba wierzyć w swoje Bąbelki do końca, ale dobrze się też przygotować na najgorsze (zwłaszcza jak fakty na to wskazują). Upadek wtedy mniej boli.
Nie mam zamiaru już się stresować teraz żyje spokojnie a będzie dobrze wiem to mój maluszek pokazuje ,ze mam w niego wierzyć bo on jest z mamcia i tak będzie przez najbliższe 8 miesięcyNo to , teraz juz nie stresuj siebie i kropka !!!!!!!!!!!!!!!!
Nooi i tego się trzymaj !!! ciotki trzymają , za bąbla , a następnie zarażaj ciążowymi fluidami kolejne forumowe ciotkiNie mam zamiaru już się stresować teraz żyje spokojnie a będzie dobrze wiem to mój maluszek pokazuje ,ze mam w niego wierzyć bo on jest z mamcia i tak będzie przez najbliższe 8 miesięcy
Paulinka nikt nie chce Ci podcinać skrzydeł, ale przepraszam pęcherzyk nic nie znaczy na tym etapie jeszcze zarodek, serduszko, Twoja beta nie przyrasta prawidłowo. Jestem na forum już długo i już pierwszy przyrost był średni bo niby min66% ale na początku wszystkim się podwaja nawet z nawiązką. Beta galopuje. Według mnie coś jest nie tak dziwie się że lekarze mydlą Ci oczy. Wiem, że bardzo chcesz wierzyć w kropka tylko myśl realistycznie. Kontrolowałabym bete bo czekac do 20 to troche długo.I wcale nie prawda ze pecherzyk widać tylko powyżej 1000 jak jest beta i jest na to dowód mój pecherzyk który idealnie wyglada
Przykro mi kochana. Doskonale rozumiem.Beta <2.
Zaczynam mieć już powoli dość tych podejść;(
Miałaś np. To plamienie?Przykro mi kochana. Doskonale rozumiem.
@motylek24 A co z resztą? J kto Ci robił punkcje?Dziewczyny pobrali 16 jajek, z ciężkim żalem zdecydowałam o zapłodnieniu 9. Transfer lekarz przewiduje na wtorek.