Justin87
Fanka BB :)
@PaulinkaP i jak tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny pobrali 16 jajek, z ciężkim żalem zdecydowałam o zapłodnieniu 9. Transfer lekarz przewiduje na wtorek.
Super trzymam kciuki zeby sie pieknie zaplodnily jak sie czujesz po punkcji?
Ja prawdopodobnie bede miala w poniedzialek albo wtorek
Wejdź na strone ktomalek.pl i tam ci pokaze gdzie jest distepny choc ja zawsze mialam na nastepny dzien do obdiorujejku dziewczyny masakra. Gdzie kupiłyście Intralipid w jakiej aptece??
To idziemy łeb w łeb. Kiedy testujesz?@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️
Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
Ja mieszkam w malutkim miescie i nie bylo problemu tylko do odbioru na nastepny dzieńMasakra tylko Warszawa ma takie leki Białystok nie posiada.
Lama a w jakiejś aptece przyszpitalnej? Albo jeśli masz gdzieś w pobliżu ZIKO to zapytajMasakra tylko Warszawa ma takie leki Białystok nie posiada.
@lama70 wejdz na strone gdzie po lek lub gdzie kupic lek - wpisz nazwę i wyswietli ci sie w pobliżu, zadzwoń może przerzuca z apteki do aptekiMasakra tylko Warszawa ma takie leki Białystok nie posiada.