reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
To idziemy łeb w łeb. ;) Kiedy testujesz?

reklama
Hej a wiec tak jest pecherzyk 0,41 cm w macicy urósł od poniedZialku bo w poniedziałek miał 0,32 cm ,jest wszystko dobrze macica piękna pecherzyk ładny wszystko dobrze jajnik wyglada dobrze i mam się nie martwić niczym i przyjść w poniedziałek na wizytę aby zobaczyć jak rośnie ;) a jutro nie jadę do Białegostoku lekarz powiedział ,ze jeśli tej lekarz powiedział ze jest wszystko ok to mam się nie martwić i czekam grzecznie do 20 na wizytę po prostu może tak być ,ze trochę słabiej będzie przyrastać po prostu mam leniwego maluszka ale to w mamcie ;) cieszę się widziałam ten pecherzyk on naprawdę tam jest

Do góry