reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
O kurczę ale jaja.
A poza skurczami to jak się czujesz?
U mnie poród zaczął się w dzień, w którym nie byłam w stanie wejść po kilku schodach, wtedy już wiedziałam, ze się zaczyna.

@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
Czyli dal rade :) gitarka! To kiedy testowanko?
A moje jajniki niech sie dziady biora do roboty, ponad rok nic nie robily to jak ich teraz przycisne troche to nic im sie nie stanie ;) zreszta jesli dlugi protokol teraz bedzie to maja jeszcze miesiac lezakowania co najmniej :)

Moze trzeba calkiem zmienic leki i dawki?
@Ewunka miala naprawde duze dawki i zadzialalo.
Tak mialam 300-350 menopur + orangutan .
Mialam zastrzyk co 12 h (150-200) bo u mnie problemem bylo ze jajka rosły kazde innej wielkości .
U mnie ahm 1.6 nie wiem jak u koleżanki ?
Endonetrioza 4 st
I po 4 stymulacji torbiel endometrialna 10 cm

Aż tyle kobiet do porodu???:oo2::oo2::oo2::oo2: Kochana mam nadzieję, że jutro się uda i w końcu przytulisz Lenkę:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
no masakra ! :( myślałam , że dziś się zobaczymy z Lenka :( zobaczymy jak jutro :)

O kurczę ale jaja.
A poza skurczami to jak się czujesz?
U mnie poród zaczął się w dzień, w którym nie byłam w stanie wejść po kilku schodach, wtedy już wiedziałam, ze się zaczyna.
masakrycznie.. nogi odmawiają mi posłuszeństwa, 2 razy zrobiło mi się słabo i nogi "ciagne " za sobą.. nie miałam siły nawet zejść ze schodów..
Boję się:(

reklama
Czyli dal rade [emoji4] gitarka! To kiedy testowanko?
A moje jajniki niech sie dziady biora do roboty, ponad rok nic nie robily to jak ich teraz przycisne troche to nic im sie nie stanie [emoji6] zreszta jesli dlugi protokol teraz bedzie to maja jeszcze miesiac lezakowania co najmniej :)
Tak tylko mówię. Nie zawsze dobre efekty daje stymulacja jedna po drugiej. No ale jak masz mieć długi to może maja czas. Za nowy start [emoji110]️[emoji110]️

A co do testowania, to nie wiem dokładnie kiedy. Nie będę pisać bo będziecie się niecierpliwić [emoji14]

Do góry