edloteh
Fanka BB :)
Szybko [emoji23][emoji23]Proszę myśleć pozytywnie. Kiedy beta? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko [emoji23][emoji23]Proszę myśleć pozytywnie. Kiedy beta? [emoji4]
O kurczę ale jaja.A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
A masz blastkę? [emoji848]Szybko [emoji23][emoji23]
A masz blastkę? [emoji848]
Oj, to nie przesadzaj. Daj okruszkowi czas. [emoji16]Dwudniowego jedynaka. Ale ja cierpliwa nie jestem
Czyli dal rade gitarka! To kiedy testowanko?@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️
Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
Tak mialam 300-350 menopur + orangutan .Moze trzeba calkiem zmienic leki i dawki?
@Ewunka miala naprawde duze dawki i zadzialalo.
no masakra ! myślałam , że dziś się zobaczymy z Lenka zobaczymy jak jutroAż tyle kobiet do porodu??? Kochana mam nadzieję, że jutro się uda i w końcu przytulisz Lenkę
masakrycznie.. nogi odmawiają mi posłuszeństwa, 2 razy zrobiło mi się słabo i nogi "ciagne " za sobą.. nie miałam siły nawet zejść ze schodów..O kurczę ale jaja.
A poza skurczami to jak się czujesz?
U mnie poród zaczął się w dzień, w którym nie byłam w stanie wejść po kilku schodach, wtedy już wiedziałam, ze się zaczyna.
Tak tylko mówię. Nie zawsze dobre efekty daje stymulacja jedna po drugiej. No ale jak masz mieć długi to może maja czas. Za nowy start [emoji110]️[emoji110]️Czyli dal rade [emoji4] gitarka! To kiedy testowanko?
A moje jajniki niech sie dziady biora do roboty, ponad rok nic nie robily to jak ich teraz przycisne troche to nic im sie nie stanie [emoji6] zreszta jesli dlugi protokol teraz bedzie to maja jeszcze miesiac lezakowania co najmniej