reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Druga procedura, trzeci transfer..
Problem w tym ze jestem przebadana pod kazdym katem immunologicznie i wogole i poza endometrioza to wszystko jest ok.
Problem w tym, że endometrioza = słabe komórki jajowe. Jakie masz AMH?
Ja z moją endometriozą i brakiem środków na kolejne procedury zdecydowałam o KD.

reklama
Kurcia, a jestescie w programie 2+1? U kogo jestes w Ciechocinku? Moze z dr M warto pogadac?
Jestem w 2+1. Zobaczę co G powie. Zastanowie sie czy nie zmienic.
Patrząc na ilość zrobionych testów,z moją wytrzymałością jest krucho i pewnie na dwóch betach się nie skończy ;)
Super wzrost. Tak sie ciesze!
@Kurcia bardzo mocno Cie tule:*****
kurcze immunologie mialas zbadana ok reszte tez tak jak by do implementacji jajek nie dochodzilo. A robilas te badania genetyczne nie wiem jak to się nazywa chyba kariotyp? bo wiem ze sa te pgs badania zarodkow ale dla mnie to strata kasy bo sama kiedyś to robiłam i 9 tys wywalone w bloto.
Może warto zbadac tez antyplemniki jeśli nie mialas..
Tak. Mialam kariotypy. Wszystko mialam.
Problem w tym, że endometrioza = słabe komórki jajowe. Jakie masz AMH?
Ja z moją endometriozą i brakiem środków na kolejne procedury zdecydowałam o KD.
AMH 1.6 ostatnio.
Tylko wlasnie moja endomenda nie siedziala w jajnikach, nie mam torbieli wiec myslalam ze moze az tak nie dowalila tym biednym komorkom.

A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..

@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@Alatombo niech się porządnie zakopią [emoji110]️
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]

A więc Kochane wracamy do domu ! Masakra.. były pilniejsze przypadki.. fakt, że jutro mamy też się wstawić na 8 ale też może być tak , że nie będzie miejsc.. skurcze są ale ten zapis wyszedł niby lepiej :/
Doktor zrobił mi masaż szyjki i od tamtej pory skurcze.. W sumie w nocy też miałam..No nic , zobaczymy jak jutro będzie..
Aż tyle kobiet do porodu???:oo2::oo2::oo2::oo2: Kochana mam nadzieję, że jutro się uda i w końcu przytulisz Lenkę:biggrin2::biggrin2::biggrin2:

@zyzia za cudowne spotkanie i najpiękniejszy dzień w twoim życiu [emoji110]️[emoji110]️
@Kurcia glaszcze kochana. Nie pozostało nic jak walczyć dalej [emoji110]️[emoji110]️
@dżoasia a ty może tak nie startuj od razu co? Daj chwile odpocząć twoim jajników. Pamiętaj, że tych hormonów trochę wzięłaś...
@motylek24 ładny kurnik [emoji41] teraz mocne kciuki za zapłodnienie i ładny podział [emoji110]️[emoji110]️

Ps. zgarnęłam dzisiaj tego mojego jedynego kropka. Teraz długie dni do testowania [emoji15]
Proszę myśleć pozytywnie. Kiedy beta? [emoji4]

reklama
O jej. Czekamy na Malenstwo!!

Mocne kciuki. Mocne mocne

Do góry