reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pobrali 16 jajek, z ciężkim żalem zdecydowałam o zapłodnieniu 9. Transfer lekarz przewiduje na wtorek.
Super wynik a czemu musialas decydowac o ilosci zaplodnionych komorek skoro i tak masz mozliwosc zaplodnienia wiekszej ilosci niz przewiduje to ustawa. Jesli jest u was jakies wskazanie do zaplodnienia woekszej ilosci to powinni ci zaplodnic wszystkie czemu taka decyzja ?

reklama
Mam wynik, 8dpt beta 21,27 progesteron 15, a dzisiaj 10dpt progesteron 17,37 i beta 54,01. Teraz będzie pytanie panikary - jest ok,prawda? Te wartości jakieś niewysokie trochę. I kolejne pytanie jaki teraz jest następny krok? Badać tą betę kolejny raz? Czy umawiać się do lekarza? Człowiek taki ciemny,ale nigdy nie doszłam do tego etapu.
Jest pieknie kochana wzrost jest prawidlowy. Teraz wszystko zalezy od twojej wytrzymalosci ja bete sprawdzalam az do wizyty to bylo jak narkotyk :)
Mozesz spokojnie umawiac sie na wizyte za jakies 3 tygodnie

Dziewczynki, ja już przytuliłam moja skarby [emoji5] ach, jak one pięknie wyglądały na ekranie, istny cud [emoji5] oby teraz zechciały zostać na dłużej... Dziękuję wam za trzymanie kciukasow [emoji5]
Trzymamy za to mocno kciuki. Odpoczywaj. [emoji8] A teraz kluczowe i kultowe pytanie: kiedy beta? [emoji16]

Mam wynik, 8dpt beta 21,27 progesteron 15, a dzisiaj 10dpt progesteron 17,37 i beta 54,01. Teraz będzie pytanie panikary - jest ok,prawda? Te wartości jakieś niewysokie trochę. I kolejne pytanie jaki teraz jest następny krok? Badać tą betę kolejny raz? Czy umawiać się do lekarza? Człowiek taki ciemny,ale nigdy nie doszłam do tego etapu.
Gratuluję! Super wiadomość! Ja bym zrobiła, a jednocześnie ummowila się na wizytę.

Bardzo mi przykro. :(

@Kurcia bardzo mocno Cie tule:*****
kurcze immunologie mialas zbadana ok reszte tez tak jak by do implementacji jajek nie dochodzilo. A robilas te badania genetyczne nie wiem jak to się nazywa chyba kariotyp? bo wiem ze sa te pgs badania zarodkow ale dla mnie to strata kasy bo sama kiedyś to robiłam i 9 tys wywalone w bloto.
Może warto zbadac tez antyplemniki jeśli nie mialas..

reklama
Do góry