dżoasia
Fanka BB :)
Paulina nie ma sie co oszukiwac, jest chujowo.Mam wynik ostatni 154,20 dzisiaj 197,90 czekam co lekarz powie ale rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Paulina nie ma sie co oszukiwac, jest chujowo.Mam wynik ostatni 154,20 dzisiaj 197,90 czekam co lekarz powie ale rośnie
Przed pierwsza procedura 5,26 przed druga 3.64 to teraz po punkcji pewnie 2.5[emoji14] za rok menopauza
Jaka menopauza? Ja mam 2,9 i podobno to optymalny poziom kurcze, to chyba jednak złe ci leki dobrali i protokół... Ech, in vitro to same próby i błędy...Przed pierwsza procedura 5,26 przed druga 3.64 to teraz po punkcji pewnie 2.5 za rok menopauza
Jestes pewna ze chcesz wchodzic na ten grzaski grunt moja droga? ja mam 1.6 i czuje sie daleka od menopauzy [emoji14]Przed pierwsza procedura 5,26 przed druga 3.64 to teraz po punkcji pewnie 2.5 za rok menopauza
Mam wynik ostatni 154,20 dzisiaj 197,90 czekam co lekarz powi
A to była beta po dwóch dobach?
Helo . W sobote mam USG kontrolne przed Crio . Jak bedzie dobrze to w nast tyg criotransfer . A myslicie ze moge poprosić o l4 przed transferem ? gyncentrum katowiceMożna w sumie zacząć od naturalnego a jak będą sprawdzac na usg czy pecherzyk rośnie a jak nie to pewnie dadzą jakieś leki itd.. Ja mam 3dzien cyklu i idę na wizytę więc mam nadzieję że lekarka zadecyduje że robimy naturalnie
Wyleczyc mnie nie wyleczyl, bo brzuchol jak byl tak jest, klaki wszechobecne itp, ale przynajmniej amh znormalnialo, no i na stulacje jakos normalnie raleaguje - przynajmniej do tej pory reagowalamTak......
Monopauza i do piachu guuuuupia Ty
Kochana a nie powinno Ci to teraz trochę rosnąć przy PCO? Czy ten zabieg Cię na stałe wyleczył?
Czyli ja rozumiem że Ty masz dwie pełne procedury opłacone jeszcze i walczysz dalej jak jajniczki odpoczną?
Odzyskalam swiadomosc na sali dopiero, a i to taka srednia bylam bo pamoetam ze przyszla do mnie dziewczyna z lozka obok i przytulila bo zaczelam plakac jak dziecko. Nie wiem o co kaman. Ale jakis taki smutek po narkozie mi sie wlaczyl [emoji50]Budzili Cię dopiero na sali czy odrazu po zabiegu ??