reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przed pierwsza procedura 5,26 przed druga 3.64 to teraz po punkcji pewnie 2.5[emoji14] za rok menopauza

Tak......
Monopauza i do piachu guuuuupia Ty
Kochana a nie powinno Ci to teraz trochę rosnąć przy PCO? Czy ten zabieg Cię na stałe wyleczył?

Czyli ja rozumiem że Ty masz dwie pełne procedury opłacone jeszcze i walczysz dalej jak jajniczki odpoczną?

Można w sumie zacząć od naturalnego a jak będą sprawdzac na usg czy pecherzyk rośnie a jak nie to pewnie dadzą jakieś leki itd.. Ja mam 3dzien cyklu i idę na wizytę więc mam nadzieję że lekarka zadecyduje że robimy naturalnie
Helo . W sobote mam USG kontrolne przed Crio . Jak bedzie dobrze to w nast tyg criotransfer . A myslicie ze moge poprosić o l4 przed transferem ? gyncentrum katowice

Tak......
Monopauza i do piachu guuuuupia Ty
Kochana a nie powinno Ci to teraz trochę rosnąć przy PCO? Czy ten zabieg Cię na stałe wyleczył?

Czyli ja rozumiem że Ty masz dwie pełne procedury opłacone jeszcze i walczysz dalej jak jajniczki odpoczną?
Wyleczyc mnie nie wyleczyl, bo brzuchol jak byl tak jest, klaki wszechobecne itp, ale przynajmniej amh znormalnialo, no i na stulacje jakos normalnie raleaguje - przynajmniej do tej pory reagowalam

Uważajcie na mrożonki z biedry.
IMG-20180801-WA0002.jpg

Załączniki

• IMG-20180801-WA0002.jpg
    IMG-20180801-WA0002.jpg
    101,3 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Lekarz kazał już nie robić przyjechać na wizytę 20 sierpnia i nie martwić się wiec się nie martwię cieszę się tym co jest rośnie i to jest ważne ;) urosła więcej niż ostatnio wiec co ja się będę martwiła zobaczymy co będzie 20 na wizycie ;)

Do góry