reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I zbastuj z tą robotą!!! Sama mi kiedyś pisałaś, że praca jak autobus, nie ta to inna. 8h max a potem relax:)
Tia, czlowiek madry jak.komus radzi haha ehh... poki co to zostane - do konca wrzesnia huehue bo mi sie umowa konczy. Jak dam wypowiedzenie to tak czy srak musialabym siedziec do konca wrzesnia bo dzis juz sierpien :p a poza tym mam umowe.o prace to pokorzystam.jeszcze, moze bym sie wyrobila we wrzesniu z nastepna stymulacja, jesli od razu teraz bym zaczela antyki do dlugiego. Hmmmmmmmm sie.dowiem wszystkiego w poniedzialek.

@Agniecha1508 ja nie wiem ktora z nas tu "glupsza" jest haha. Dobraly sie jak dwie krople gnoju :p i jeszcze @Biedroneczka83 - walec po nas jedzie, ale ciul, zabawa jest :p

Ja pierdole ale wtopa......
Kochana mojaaaa pamiętaj ze przyjmuje dużo leków pamiętaj ze nie czytałam trochę.... pamiętaj że wstaję rano przed kalendarzykiem naszym. ;)))
Popoerdzielilo mi się, że to pierwsza beta.
Kajam się i jak tylko wyjdę biorę pokutę na siebie i wszystkim Sąsiadom robie na strychu prasowanie - cały weekend......Zobacz załącznik 883545
Obstawiam 500!!!!!!!
500!!!!!!!!!!!!
500!!!!!!!!!

Niedobra biedronka - dzisiaj jestem chińska biedronka złą... [emoji84][emoji84][emoji84][emoji84][emoji84][emoji84]
Nic się nie stało ;) nadal czekam

Tia, czlowiek madry jak.komus radzi haha ehh... poki co to zostane - do konca wrzesnia huehue bo mi sie umowa konczy. Jak dam wypowiedzenie to tak czy srak musialabym siedziec do konca wrzesnia bo dzis juz sierpien :p a poza tym mam umowe.o prace to pokorzystam.jeszcze, moze bym sie wyrobila we wrzesniu z nastepna stymulacja, jesli od razu teraz bym zaczela antyki do dlugiego. Hmmmmmmmm sie.dowiem wszystkiego w poniedzialek.

@Agniecha1508 ja nie wiem ktora z nas tu "glupsza" jest haha. Dobraly sie jak dwie krople gnoju :p i jeszcze @Biedroneczka83 - walec po nas jedzie, ale ciul, zabawa jest :p
Asik a co z doszczepianiem się Pasnik cos mowil?

Gajewska jest super bardzo rozsądna lekarka. To jeszcze masz dwa podejścia na pewno się uda. Tylko to czekanie jest najgorsze:( a może bys ja spytala o ten lek do stymulacji elongva 150 ja go w macierzyństwie miałam. Może lepiej bys na niego poszla
Ja teraz mialam elonve... efekty u mnie marne
Babiszonki, dzieki za wsparcie. Zlego diabli nie biora to i mi nic nie bedzie. Najbardziej teraz przezywam, ze do roboty bede musiala wrocic [emoji14] bede zyc.
Do wawy i tak bys nie jezdzila teraz przecie :] zmieniaj doktora jak dr Mruk Ci nie pasi i niech lepiej dobiora protokol...

reklama
Do góry