reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny właśnie odkryłam straszą rzecz!!!! Przepraszam, ża stawianie ocen z tęczą!!! myślałam, ze to jest suuper pozytywana ocena....a to jest ocena neutralna!!!! mi sie tak bardzo ta tęcza spodobała i często ją stawiałam.... PRZEPRASZAM!!!!!!!
Ale tecza oznacza super i to jesr dobra ocena:)

Miałam i tak i tak. Sztuczny raz i dwa razy naturalny, drugi naturalny był szczęśliwy i właśnie jestem w 9t2d ciąży. [emoji4]
Rodzaj cyklu zależy od tego czy masz owulację, bo tylko wtedy naturalny ma sens i od tego co jest dla Ciebie wygodniejsze. Sztuczny jest wygodniejszy, można trochę manipulować dniem transferu, przy naturalnym jest to siłą rzeczy uzależnione od owulacji.
Można w sumie zacząć od naturalnego a jak będą sprawdzac na usg czy pecherzyk rośnie a jak nie to pewnie dadzą jakieś leki itd.. Ja mam 3dzien cyklu i idę na wizytę więc mam nadzieję że lekarka zadecyduje że robimy naturalnie

Ciekawe o czym wy gadacie [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Kochana o głupotach:) ja jeszcze nie jestem specjalistą w zagadnieniach związanych z in vitro i dlatego moje odpowiedzi są związane głównie z odczuciami i tęczą. A co do tęczy to głupio mi się zrobiło jak się zorientowałam, że to nie jest pozytywna ocena, ale swoją drogą ciekawe kto powiązał tęczę z reakcją neutralną...... to mógłby być poważny temat na jakąś rozprawę!!!!
KONIEC TEMATU, bo spamuję forum głupotami.

@shaggy czekamy na wiadomości

Dziewczyny właśnie odkryłam straszą rzecz!!!! Przepraszam, ża stawianie ocen z tęczą!!! myślałam, ze to jest suuper pozytywana ocena....a to jest ocena neutralna!!!! mi sie tak bardzo ta tęcza spodobała i często ją stawiałam.... PRZEPRASZAM!!!!!!!
Urocza jestes [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

reklama
Do głowy by mi nie przyszło, że w dzisiejszych czasach można mieć problem z powodu tatuażu. Ja sama mam od 20 lat i nigdy żadna przykrość mnie z tego powodu nie spotkała.
Tez się nigdy nie spotkałam z dyskryminacja że względu na tatuaze. Myślę że to dużo zależy od pracodawcy np u mnie w pracy jest chłopak który nie ma podziaranej tylko twarzy [emoji5] i chodzi w krótkich spodenkach i podkoszulkach, z wyglądu jest groźny ale przy bliższym Poznaniu do rany przyłóż. Na recepcji też jest dziewczyną która ma wydziarana cala rękę a wydawało by się że recepcja to miejsce reprezentatywne gdzie przychodzą klienci, nikt jej nigdy nie zwrócił uwagi żeby np założyła dłuższą bluzkę.

Do góry