reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Do głowy by mi nie przyszło, że w dzisiejszych czasach można mieć problem z powodu tatuażu. Ja sama mam od 20 lat i nigdy żadna przykrość mnie z tego powodu nie spotkała.
No kurcze ja widzisz sie martwilam bo pamietam jak moja przyjaciolka pracowala w finansach i upal nie upal kierowniczka kazala jej zakladac ciuchy zaslaniajace dziarki (kark, ramie, stopa)

reklama
Kurcia nie będę ci pisać bo się uprzedzisz;) zresztą zaraz i ciebie dopadnie. Zajebiste 24h mdłości, wspólna toaleta w pracy, hormonalny energyland. Jak śpię to nie czuję ale ile można spać, aż mnie ucho boli od poduszki. Dziewczynki kochane nie gniewajcie się że narzekam:rolleyes:

Łojjjj -Bidulko Ty:sad: Wytrwałości:wink:

Hehe ja tez nie mialam przeciwcial a wychowywalam sie cale zycie z kotami. A Leos nie ma tokso, robilismy mu badania przed transferem [emoji4] nie wychodzi na zewnatrz ani nie je miesa surowego, wiec nie ma zrodla potencjalnego zakazenia [emoji4] predzej toksoplazmoze mozna zalapac z ziemi, np z niedomytych warzyw [emoji4]
To w takim razie mogłabym go głaskać cały dzien:D czym Ty go tak upasłaś?:p ja kiedyś miałam też takiego grubego kota...i nagle nam zginął, i teraz po latach się smiejemy że chinczyki go złapali :p tak więc pilnuj tego swojego pupila, świeże powietrze to tylko przez zamknięte okno niech wacha :p

Kochana o głupotach:) ja jeszcze nie jestem specjalistą w zagadnieniach związanych z in vitro i dlatego moje odpowiedzi są związane głównie z odczuciami i tęczą. A co do tęczy to głupio mi się zrobiło jak się zorientowałam, że to nie jest pozytywna ocena, ale swoją drogą ciekawe kto powiązał tęczę z reakcją neutralną...... to mógłby być poważny temat na jakąś rozprawę!!!!
KONIEC TEMATU, bo spamuję forum głupotami.

@shaggy czekamy na wiadomości

Ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tym stawianiem tęczy ;)

Nina Nina odbiła Asi naszej chłopaka w przedszkolu!! A to zdzi*****!!

Nie wiem o co chodZi z tymi teczami ale wstawiam Wam ananaski i truskawki i to wyraz mojej wielkiej sympatii do Was wszystkich!!
[emoji526][emoji526][emoji526][emoji526][emoji526][emoji526][emoji526][emoji531][emoji531][emoji531][emoji531][emoji531][emoji531][emoji531][emoji531][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Ja wlasnie nie wiem o co chodzi z tym stawianiem tęczy ;)
na forum mamy możliwość wstawenia oceny do każdego posta- oczywstość, ale jak popatrzyłam na swoje konto to się zoreientowałam, co oznacza poszczególna ocena, ale nie tylko to co jest napsane, tylko do jakiego typu oceny jest kwalifikowana, i okazało się, że tecza (oznacza suuper:-) ) i X to są oceny neutralne, system zlicza je do neutralnych, zobacz sobie, że np. Ty masz 40 neutralnych i wyniką one właśnie z tęczy, w kopmuterze (nie widze teraz wersji mobilnej) kliknij sobie na swój nick i o lewej jak zjedziesz w dół bdą w różnych kolorach pozytywne, neutralne i negatywne

reklama
Do góry